Μουσική

Αυτοί είναι οι προτεινόμενοι της Ελλάδας για τη Γιουροβίζιον!

today3 Φεβρουαρίου, 2015

Background
share close

Τρεις τραγουδίστριες, ένα συγκρότημα και ένας τραγουδιστής έχουν πέσει στο τραπέζι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη φετινή Γιουροβίζιονκαι το star.gr αποκαλύπτει αποκλειστικά τι συμβαίνει με την προετοιμασία της χώρας μας για το διαγωνισμό!

Όπως πρώτο έγραψε το star.gr σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Βαγγέλη Θεοδώρου, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ οι υποψήφιοι στον ελληνικό τελικό θα είναι πέντε.

Τάμτα, Θωμαή Απέργη, Shaya, Διονύσης Σχοινάς και C:Real είναι οι προτάσεις των δισκογραφικών εταιρειών προς τους διοργανωτές, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές! Θυμίζουμε πως οι δύο πρώτες προσπάθησαν και στο παρελθόν να πάρουν το «χρίσμα», η Τάμτα το 2007 με το «With Love» και η Θωμαή Απέργη το 2013 με το «One Last Kiss».

«Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο σχετικά με τους καλλιτέχνες, προτάσεις έχουν γίνει. Η προθεσμία που έχουμε βάλει λήγει την προσεχή Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου», είπαν αποκλειστικά στο star.gr πηγές από την διοργάνωση, προσθέτοντας πως οι επίσημες προτάσεις θα γίνουν πιθανότατα στο τέλος της εβδομάδας.

Επίσης, μια από τις φερόμενες υποψηφιότητες, τόνισε αποκλειστικά στο star.gr πως οι πιθανότητες να συμμετάσχει είναι ελάχιστες, παρά την σχετική πρόταση της δισκογραφικής εταιρείας. «Αφήνω μία στο εκατομμύριο να πάω, αν τρελαθώ με το concept», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισαν οι ίδιοι άνθρωποι, διεξάγονται συζητήσεις με τις δισκογραφικές εταιρείες, ενώ ο ελληνικός τελικός, οπότε και θα επιλέξουμε το τραγούδι που θα στείλουμε τον Μάιο στη Βιέννη, προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στις 3 ή 4 Μαρτίου! Θυμίζουμε πως η χώρα κληρώθηκε να διαγωνιστεί στον Α’ ημιτελικό, στις 19 Μαΐου.

Πηγή: star.gr

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%