Μουσική

Η Γκλόρια Εστέφαν έγινε… μιούζικαλ!

today1 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

Η ζωή της απόλυτης λάτιν- ποπ τραγουδίστριας της δεκαετίας του ’80, της Γκλόρια Εστέφαν, γίνεται μιούζικαλ στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης.

Το «On your feet» περιγράφει τη ζωή της Εστέφαν και του συζύγου της Εμιλιο, ως χαρακτηριστικά πρόσωπα μεταναστών που κατάφεραν να πραγματώσουν το αμερικανικό όνειρο. Η παράσταση ξεκινά στις 5 Νοεμβρίου, στο Marquis Theatre.

“Οι χαρακτήρες της Γκλόρια και του Εμίλιο είναι σύμβολα μιας κουλτούρας, της κοινότητας των Λατίνων. Ποτέ δεν τους είδαμε ως μετανάστες. Αντιπροσωπεύουν όλα αυτά που μπορείς να πετύχεις σ’ αυτή τη χώρα. Και νομίζω ότι η παράστασή μας επικεντρώνεται σ’ αυτό: δηλαδή στο αμερικανικό όνειρο”, τόνισε η πρωταγωνίστρια Άνα Βιλαφάνε, που υποδύεται την Εστέφαν.

SHOW-Ana grooving

Η Γκλόρια παντρεύτηκε τον Εμίλιο Εστέφαν το 1978. Τον ερμηνεύει ο Τζος Σεγκάρα, που δηλώνει εντυπωσιασμένος από την μακρόχρονη σχέση και αγάπη του ζευγαριού: “Ρώτησα κάποια στιγμή τον Εμίλιο: Πώς και καταφέρατε να μείνετε μαζί όλο αυτό το διάστημα; Πώς είναι δυνατόν να αντέξετε τόσο πολύ σ’ αυτό το χώρο; Και μου απάντησε ότι υπάρχει αγάπη όλα αυτά τα χρόνια. Και εγώ είπα εντάξει. Έτσι δικαιολογείται”.

Όσο για την ίδια την Γκλόρια και τον άντρα της, δηλώνουν πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ, καθώς είναι κάτι που το ετοίμαζαν και το περίμεναν πολύ καιρό.

Φυσικά – εκτός από το… ηθικό δίδαγμα του έργου – το κοινό θα παρασυρθεί από τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των μεγάλων επιτυχιών της κουβανοαμερικανής τραγουδίστριας, όπως τα «Rhythm is Gonna Get You», «1-2-3» και «Conga».

Η Γκλόρια Εστέφαν (η Jlo του ’80) έχει πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και έχει κερδίσει επτά Γκράμι.

Πηγή: news.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%