Μουσική

Κυκλοφόρησε τελικά το Carpool Karaoke με τους Linkin Park

today18 Οκτωβρίου, 2017

Background
share close

Στις 14 Ιουλίου τρία από τα μέλη των Linkin Park, ο Chester Bennington, ο Mike Shinoda και ο Joe Hahn ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Carpool Karaoke, γυρνώντας το δικό τους επεισόδιο με τον κωμικό Ken Jeong στην παρουσίαση.

Δυστυχώς μόλις 6 μέρες μετά τα γυρίσματα ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Chester Bennington έφυγε από τη ζωή, με αποτέλεσμα να «παγώσει», η κυκλοφορία του επεισοδίου.

Τελικά τόσο τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος όσο και η οικογένεια του Chester έδωσαν την έγκρισή τους για την προβολή του επεισοδίου, προς μεγάλη ευχαρίστηση των φαν του γκρουπ (και του ευρύτερου κοινού δηλαδή). Το επεισόδιο μάλιστα κυκλοφόρησε μέσω της επίσημης σελίδας του συγκροτήματος στο Facebook.

Στη διάρκεια του 20λεπτου επεισοδίου βλέπουμε το γκρουπ να κυκλοφορεί στους δρόμους του Λος Άντζελες, με τον Chester Bennington στο τιμόνι, να τραγουδούν αγαπημένες επιτυχίες τους όπως «Numb», «In The End» και «Talking to Myself», καθώς και γνωστά τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, με την ξεκαρδιστική συνοδεία του Ken Jeong. Απαντώντας επίσης σε ερωτήσεις του παρουσιαστή, μας δίνουν διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως για το πως δημιουργήθηκε η χαρακτηριστική κραυγή του Chester στα τραγούδια τους.

Απολαύστε το επεισόδιο:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%