Μουσική

Xenia Ghali | Ακούστε το νέο single της επιτυχημένης ελληνίδας DJ

today7 Απριλίου, 2017

Background
share close

Το βίντεο κλιπ του «Places» φέρνει η Xenia Ghali.

H ελληνίδα DJ, παραγωγός και remixer Xenia Ghali μας παρουσιάζει το νέο της single «Places».

Στο ολοκαίνουργιο dance hit της συμμετέχει η δημοφιλής αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Raquel Castro, γνωστή και από το ρόλο της στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Empire» και από την συμμετοχή της στο «The Voice» Αμερικής.

Στο βίντεο κλιπ του «Places» βλέπουμε και έναν από τους πρωταγωνιστές της επίσης δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Teen Wolf», τον Ryan Kelley!

Το «Places» γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αμερική καθώς αυτή την εβδομάδα ανεβαίνει στο #4 του Billboard Dance Chart, κάτι που για την ίδια την Xenia Ghali δεν αποτελεί έκπληξη, αφού με το προηγούμενο της single «Under These Lights» έφτασε, το καλοκαίρι του 2016, μέχρι και το #1.

Το «Places» πρόσφατα παρουσιάστηκε στο μεγαλύτερο πρωινό σόου της Αμερικής «Good Day New York» στο FOX5.

Έχοντας κερδίσει φανατικό κοινό με τις παθιασμένες  εμφανίσεις της, η ιδιοκτήτρια του ανεξάρτητου label Funky Sheep Records, Xenia Ghali, έχει κάνει remix σε μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Pitbull και Chris Brown, έχει συνεργαστεί με τον βραβευμένο Grammy και world superstar Wyclef Jean και έχει εμφανιστεί σε κορυφαία φεστιβάλ.

Πηγή: hit-channel

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%