Τεχνολογία

Έρχεται το πρώτο laptop με κυρτή οθόνη

today10 Σεπτεμβρίου, 2016

Background
share close

Το πανίσχυρο gaming laptop Predator παρουσιάστηκε στην IFA Berlin 2016

 

 

Πολλές ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες προτάσεις κάνουν την εμφάνιση τους συχνά στον χώρο της τεχνολογίας, και ακόμη περισσότερες στην κατηγορία του gaming.

Αυτή τη φορά, την εμφάνισή του κάνει το gaming laptop Predator 21 X της Acer Berlin 2016, το οποίο εκτός των άλλων είναι και το πρώτο στον κόσμο με κυρτή οθόνη.

laptop2

Η εταιρεία έχει ενσωματώσει την τεχνολογία Tobii με το σχετικό hardware (αισθητήρες και λογισμικό) για eye-tracking που ανεβάζει την εμπειρία gaming σε άλλο επίπεδο, αναφέρει το businessinsider.com.

laptop3

 

Ο φωτισμός από σκούρο χρώμα σε τμήματα της οθόνης, στα οποία δεν κοιτάζετε βοηθάει ώστε να επικεντρώνεστε περισσότερο σε στην οθόνη.

 

laptop4

Το Acer Predator 21 X διαθέτει οθόνη 21” ανάλυσης 2560 x 1080 με υποστήριξη τεχνολογίας Nvidia G-Sync ειδικά για gaming, επεξεργαστή Intel Core Kaby Lake 7ης γενιάς, διπλή κάρτα γραφικών Nvidia GeForce GTX 1080, σύστημα ήχου SoundPound 4.2+ (4 ηχεία και 2 subwoofer), 5 ανεμιστήρες για ψύξη (οι 3 είναι μεταλλικοί AeroBlade) και μηχανικό πληκτρολόγιο με επαναπρογραμματιζόμενα πλήκτρα Cherry MX και numpad που μετατρέπεται σε trackpad.

laptop5

Όποιος το αγοράσει έχει στη διάθεσή του έως και 4 slots για RAM (έως 64GB), eye tracking tech, μηχανικό πληκτρολόγιο, και 4.2 surround sound.

laptop6

laptop7

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%