Τεχνολογία

Facebook: Έρχονται διαφημίσεις στο Messenger και stories στο mobile

today29 Ιανουαρίου, 2017

Background
share close

Τη δυνατότητα προβολής διαφημίσεων στο Facebook Messenger δοκιμάζει το facebook, όπως επιβεβαίωσε το ίδιο, ενώ σύμφωνα με το Phone Arena, οι διαφημίσεις θα προβάλλονται όταν ένας χρήστης του Messenger επικοινωνεί με μία εταιρεία. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να βάλουν τη διαφήμισή τους σε έναν χώρο στην αρχική οθόνη του Messenger, κάτω από τις πρόσφατες συνομιλίες.

Άλλη μια αλλαγή στο Facebook για όσους χρησιμοποιούν την mobile εφαρμογή, θα είναι η εμφάνιση των Facebook Stories, με αυτή του Snapchat.

Ο κλώνος του Snapchat, θα εμφανίζεται πάνω από το News Feed και το εργαλείο αυτό θα μπορεί να λειτουργεί συνδυαστικά με την κάμερα του smartphone, καθώς το κοινωνικό δίκτυο θεωρεί ότι ο τρόπος διαμοιρασμού πληροφοριών μεταξύ των χρηστών έχει αλλάξει ριζικά τα τελευταία πέντε χρόνια και χρησιμοποιεί πλέον περισσότερα οπτικά εργαλεία.

Όπως ανακοίνωσε το Facebook, το Stories χρησιμοποιείται από 150 εκατομμύρια χρήστες καθημερινά, ενώ η μεγάλη βάση χρηστών του Facebook αναμένεται να δώσει νέα ώθηση σε αυτό το νέο εργαλείο διαμοιρασμού.

Πηγή: matrix24.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%