Διασκέδαση

Κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας

today4 Σεπτεμβρίου, 2014

Background

Όπως κάθε Πέμπτη έτσι και σήμερα ολοκαίνουργιες ταινίες έκαναν την εμφάνιση τους στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας. Μεταξύ αυτών και η πολυαναμενόμενη νέα ταινία της Marvel ” Φύλακες του Γαλαξία”, καθώς και η πέμπτη κατά σειρά ταινία Step Up.

Αυτές είναι αναλυτικά οι ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα:

ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ (και σε 3D)

(Επιστημονικής Φαντασίας)

Ο Πίτερ Κουίλ, ένας αυθάδης τυχοδιώκτης, βρίσκεται στο στόχαστρο ενός αδυσώπητου κυνηγητού, όταν κλέβει μια μυστηριώδη ουράνια σφαίρα, την οποία εποφθαλμιά ο πανίσχυρος κακός Ρόναν. Προκειμένου να γλιτώσει, αναγκάζεται να κάνει ανακωχή με ένα μάτσο απροσάρμοστους- τον Ρόκετ, ένα οπλισμένο ρακούν, τον Γκρουτ, ένα ανθρωποειδές που μοιάζει με δέντρο, την ολέθρια και αινιγματική Γκαμόρα και τον διψασμένο για εκδίκηση Ντραξ. Η απειλητική δύναμη της ουράνιας σφαίρας και το κακό που μπορεί να επιφέρει στο σύμπαν, απαιτεί την άμεση συσπείρωση αυτής της ομάδας άσχετων μεταξύ τους ηρώων.

STEP UP: ALL IN

(Μουσική)

Η πέμπτη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς ταινιών “Step Up” ενώνει ξανά ένα πρωτοκλασάτο καστ στο λαμπερό Λας Βέγκας, αυτή τη φορά. Μετά από πολλές προσπάθειες στο Χόλιγουντ η ομάδα του Σον (Ράιαν Γκούζμαν) διαλύεται και επανέρχεται στο Μαϊάμι χωρίς εκείνον. Αρνούμενος να εγκαταλείψει το όνειρο του, ο Σον μένει στο Λος Άντζελες. Όταν όμως μαθαίνει για έναν επερχόμενο διαγωνισμό χορού στο Λας Βέγκας, που θα μπορούσε να είναι η ευκαιρία μιας ζωής, συνεργάζεται με τους χορευτές φαινόμενο Μους (Άνταμ Σεβάνι) και Άντι (Μπριάνα Έβιγκαν) για να δημιουργήσουν μια νέα ομάδα χορού. Η επανένωση με τους αγαπημένους χορευτές του Step Up, μεταξύ των οποίων και οι Σαντιάγκο Τουίνς, Τζένι Κίντο και Μαντ Τσαντ, θα τους φέρει όλους μαζί, προκειμένου να κερδίσουν το διαγωνισμό στην έδρα τους.

Ο Νο1 ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ

(Θρίλερ)

Ένας εξαθλιωμένος Ρώσος μετανάστης, φτάνει στην Ισλαμική κοινότητα του Αμβούργου, διεκδικώντας την περιουσία του πατέρα του. Γερμανικές κι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες τον τοποθετούν στο στόχαστρο τους κι αναζητούν την πραγματική του ταυτότητα- πρόκειται για ένα καταπιεσμένο θύμα ή για επικίνδυνο εξτρεμιστή;

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Τζον Λε Καρέ, η ταινία είναι μια σύγχρονη ιστορία ίντριγκας, αγάπης, εχθροπραξίας, γεμάτη ένταση μέχρι την τελευταία της σκηνή.

The Lunchbox

(Δραματική)

Η λάθος παράδοση ενός κολατσιού φέρνει σε επαφή μια παραμελημένη από τον σύζυγό της νοικοκυρά κι έναν μοναχικό –στα πρόθυρα συνταξιοδότησης– λογιστή, οι οποίοι αρχίζουν να επικοινωνούν με καθημερινά μηνύματα μέσω του lunchbox.

Παίζοντας με τη Φωτιά

(Ντοκιμαντέρ)

Ταξιδεύοντας μέχρι την Καμπούλ για να διδάξει αρχαίο θέατρο, η ηθοποιός και σκηνοθέτις Αννέτα Παπαθανασίου καταγράφει τις ανυπέρβλητες καθημερινές δυσκολίες των Αφγανών γυναικών οι οποίες προσπαθούν να ασχοληθούν με τον πολιτισμό και τις τέχνες.

Συντάκτης: New Generation Radio

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%