Στέλιος Νικολαΐδης

Ο αριθμός 144.000 εμφανίζεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη

today3 Οκτωβρίου, 2021

Background
share close

Φαίνεται να αφορά μάλλον Ισραηλίτες -στην ουσία ισραηλίτης στην Αγία Γραφή είναι αυτός που αναζητά τον ΘΕΟ- οι οποίοι στα μέτωπά τους έχουν το σφράγισμα του Ιησού Χριστού! Λέγεται ότι θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο λίγο πριν την Δευτέρα Παρουσία!  Άλλοι υποστηρίζουν πως υπάρχει αμυδρά σχέση με όλα αυτά και ότι οι 144.000 είναι ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, διακρίνεται πως οι άνθρωποι αυτοί είναι οι “καλοί”.

Είναι η πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων που εργάζονται για το Φως, τον Θεό και την αγάπη! ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ, όμως ούτε που γνωρίζουν και ούτε που θυμούνται ποιοι είναι.

Βιώνετε κάποια από τα πιο κάτω χαρακτηριστικά;;;

1. Πάντα ονειροπολείτε ότι ταυτίζεστε με ηρωικούς χαρακτήρες και υπερήρωες και εξακολουθείτε να το κάνετε ακόμα και σήμερα, που είστε ενήλικοι.

2. Έχετε διαμορφώσει μέσα σας έναν βαθύ σκοπό που δεν τον γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι. Ίσως να μην είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά εσείς ξέρετε ότι πρόκειται για κάτι πολύ μεγάλο αυτό που θέλετε να κάνετε.

3. Έχετε μια βαθιά εσωτερική κατανόηση σχετικά με τις πνευματικές έννοιες, την ανώτερη γνώση και την κοσμική σοφία, που όλα αυτά τα αισθάνεστε φυσικά για σας.

4. Αγαπάτε τους ανθρώπους αλλά ταυτόχρονα σάς νευριάζουν κιόλας. Γιατί όλα αυτά τα σκουπίδια που βλέπετε τριγύρω σας, με τις λανθασμένες αποφάσεις, το εγώ τους και με την αρνητικότητα που τους διακατέχει, εμποδίζουν την πορεία προς την αγάπη.

5. Έχετε διάθεση για προσευχή και χαρά.

6. Αγαπάτε τα ζώα και αισθάνεστε βαθιά την ζημιά που τους κάνουμε για να ικανοποιήσουμε τις δικές μας ανάγκες.

7. Δεν μπορείτε να σταθείτε εύκολα μπροστά στην αδικία.

8. Προσπαθείτε πάντα να αλλάξετε και να ελαφρύνετε την διάθεση. Σε μια τεταμένη κατάσταση, λέτε ένα αστείο, αν κάποιος αισθάνεται άσχημα κάνετε ότι μπορείτε για να του αλλάξετε την διάθεση. Αν κάποιος ζητά την βοήθειά σας, πάντα θα βρείτε έναν τρόπο για να τον βοηθήσετε.

9. Έχετε την τάση να εμπνέετε τους άλλους, ακόμη και αν δεν γνωρίζετε ότι έχετε αυτή την ικανότητα.

10. Θέλετε πάντοτε να συγχωνεύετε τις δυαδικότητες σε ενότητα, όπως την επιστήμη και την πνευματικότητα, την ψυχολογία και την φιλοσοφία, την τεχνολογία και την φύση…

Μήπως είσαι ένας από αυτούς ή σαν και αυτούς;;;

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%