Στέλιος Νικολαΐδης

Συνειδητοποιήστε ότι η κοσμική ενέργεια που είναι παρούσα μέσα στον καθένα είναι μία και η αυτή!

today23 Δεκεμβρίου, 2021

Background
share close

Τα πάντα είναι Συμπαντική Κοσμική Ενέργεια. Ο Ζων Θεός! Αυτή είναι που οι σοφοί αναφέρουν σαν Θεϊκή Κοσμική Δύναμη. Αυτή η Θεϊκή Κοσμική Δύναμη είναι παρούσα μέσα μας, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να την αναζητούμε έξω από μας. Σ’ αυτό τον κόσμο, όλη η ενέργεια που βλέπουμε, όλη η ενέργεια που μελετούμε και όλη η ενέργεια για την οποία ακούμε βρίσκεται μέσα μας.

Οτιδήποτε δεν έχετε μέσα σας δεν υπάρχει και πουθενά αλλού! Τα πάντα είναι αντανάκλαση, αντίδραση και αντήχηση. Ο κάθε άνθρωπος είναι θείος. Όταν συνειδητοποιήσετε αυτή την αλήθεια, όλα τα προβλήματα και οι έγνοιες θα εξα-φανιστούν.

Όταν αυξάνεται η προσκόλληση στο σώμα, αυξάνονται και οι έγνοιες και οι ανησυχίες. Σ’ αυτό βασίζεται η ρήση «Λιγότερες αποσκευές, περισσότερη άνεση! Έτσι το ταξίδι (της ζωής) γίνεται ευχάριστο!»

Η Γραφή αναφέρεται στα παραπάνω με τον όρο «Αυταπάρνηση». Αυταπάρνηση δεν σημαίνει το να εγκαταλείψει κανείς το σπίτι του και την οικογένειά του και να πάει να μονάσει! Σημαίνει το να βιώσει κανείς την ενότητα μεταξύ όλων των όντων. Όλες οι διαφορές που βλέπετε είναι στη φαντασία μας και μόνο – δεν υφίστανται στην πραγματικότητα. Επίσης, όλα τα όσα σπουδάζουμε είναι δανεισμένες γνώσεις. Όλη αυτή σας η εκπαίδευση μας χρειάζεται μόνο μέσα στον υλικό, γήινο κόσμο. Γι’ αυτό πρέπει να αποκτάτε μόνο όση εκπαίδευση σας είναι αναγκαία.

Η μεγάλη δυναμική είναι στη αίσθηση του θεού μέσα μας και γύρω μας. Η αγάπη και η συμπόνια για όλους, η  απομάκρυνση από κάθε εσωτερικό και εξωτερικό διχασμό!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%