Φαία Στάινερ

Πασχαλινό Bazaar για τα αδέσποτα ζωάκια

today6 Απριλίου, 2016

Background
share close

«STRAYCARE.GR : 2016 EASTER BAZAAR»

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016

ΡΟΜΑΝΤΣΟ

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, Αθήνα

Η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα μας προσκαλεί στο Πασχαλινό Bazaar της ομάδας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ρομάντσο, την Κυριακή 10 Απριλίου 2016.

Το Πασχαλινό Bazaar θα διαρκέσει μία ημέρα από τις 12.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα και θα έχουμε τη δυνατότητα με την παρουσία μας, να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο του team.

Θα μπορούμε να προμηθευτούμε προϊόντα που έχουμε αγαπήσει, αλλά και τα καινούρια μοναδικά προϊόντα που τα μέλη του Straycare.gr έχουν ετοιμάσει για όλους! Είναι μια ευκαιρία να συμβάλλουμε στην προσπάθεια αυτή για την φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων που έχουν την ανάγκη μας, κάνοντας ταυτόχρονα ένα όμορφο δώρο στους αγαπημένους μας ή στον εαυτό μας με πασχαλινά δωράκια για τα παιδάκια, τους συγγενείς και τους φίλους μας αλλά και λαμπάδες!

Η ομάδα έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για εμάς και τους μικρούς μας φίλους. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τον καφέ μας συνοδευόμενο από τα υπέροχα γλυκίσματα που θα προσφέρουν γνωστά ζαχαροπλαστεία, αλλά και να γνωρίσουμε μερικούς από τους τετράποδους φίλους μας που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια. Ίσως, δυο μάτια και μια κουνιστή ουρά να σας κλέψουν την καρδιά και γίνουν μέλος της δική σας!

Σκοπός και στόχος της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα, είναι η προαγωγή της φιλοζωικής ευαισθησίας, την οποία μας καλούν να υποστηρίξουμε με την παρουσία μας στο Πασχαλινό Bazaar. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσουμε να συνεισφέρουμε όλοι μαζί, στην αλλαγή της νοοτροπίας και της παιδείας του σύγχρονου ανθρώπου και κυρίως των νέων ανθρώπων και των παιδιών, με μοναδικό σκοπό την προστασία οποιουδήποτε πλάσματος βρίσκεται σε ανάγκη.

Τόσο η ομάδα όσο και οι τετράποδοι φίλοι μας θα χαρούν πολύ να σας γνωρίσουν από κοντά, υποστηρίζοντας αυτήν την ενέργειά τους! Φορέστε τη γιορτινή σας διάθεση και έχοντας μόνο οδηγό τη ζεστασιά της καρδιά σας, ξεκινήστε και εκείνοι θα σας περιμένουν…με πολλές γιορτινές εκπλήξεις!

 bazaar

Λίγα λόγια για την Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τα ζώα και θέλουν να τους προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και με τις ενέργειές τους έχουν ως βασική επιδίωξη να συμβάλλουν στην αλλαγή της νοοτροπίας του κόσμου.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εθελοντές και αναλαμβάνει περιστατικά αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων, που χρήζουν περίθαλψης και ιατροφαρμακευτικής αγωγής, από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι εθελοντές της ομάδας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων ανθρώπων που στηρίζουν το έργο τους, αποκτούν ειδίκευση σε θέματα εκπαίδευσης, παροχής πρώτων βοηθειών και τελικά στην επιτυχή ολοκλήρωση των “υιοθεσιών” των αδέσποτων ζώων.

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα είναι ένα εγκεκριμένο, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ενισχύεται οικονομικά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών μας και χορηγίες. 

 

ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, Αθήνα
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Ώρες : 12.00-18.00 

Πληροφορίες:
ΡΟΜΑΝΤΣΟ                             216 7003325
STRAYCARE.GR                       697-9522511
697-6134815

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%