Φαία Στάινερ

Χάρτης με τα φιλικά για τον σκύλο μας μέρη στην Ελλάδα

today23 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

Ένα κοινό πρόβλημα, με το οποίο όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων έρχονται αντιμέτωποι κατά καιρούς είναι η μετακίνησή τους και η διαμονή τους σε ένα μέρος ή έναν χώρο μαζί με τον τετράποδο φίλο τους.

Ειδικά όταν πρόκειται για διακοπές, το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να βρεθεί ξενοδοχείο που να δέχεται τα σκυλιά σε συνδυασμό με παραλία, στην οποία να επιτρέπονται οι τετρπάποδοι φίλοι μας.

Για τους ιδιοκτήτες μικρόσωμων σκυλιών είναι λίγο πιο εύκολο να βρουν χώρο που να δέχεται τους μικρούς τους φίλους, καθώς προς τα μεγάλα σκυλιά υπάρχει συχνά μια μεγαλύτερη άρνηση και προκατάληψη λόγω μεγέθους. Όπως και να ‘χει όμως κανείς δε θέλει να αφήσει πίσω το σκυλάκι του και να στερήσει και σε αυτό και στον εαυτό τους ξεχωριστές εμπειρίες σε μια διαφορετική τοποθεσία από το σπίτι του.

Η ομάδα του allaboutdog.gr έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια καταγραφής των φιλικών προς τα σκυλιά σημείων σε όλη την Ελλάδα, για να διευκολυνθούν οι φιλόζωοι στην επιλογή τοποθεσίας, την οποία μπορούν να επισκεφθούν μαζί με τους τετράποδους φίλους τους.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%