Game Loading

Playstation 4 Ελληνικό Unboxing

today10 Νοεμβρίου, 2014

Background
share close

Φίλοι και φίλες ερχόμαστε πάλι κοντά σας με νέο Unboxing και σας παρουσιάζουμε μία μοναδική συσκευή το Sony Playstion 4.

Το PS4 εστιάζει στις ανάγκες του παίκτη, προσφέροντάς του τη δυνατότητα να απολαύσει τα καλύτερα παιχνίδια και τις πιο καθηλωτικές εμπειρίες σε μία πλατφόρμα. Το σύστημα PS4 δίνει τη δυνατότητα στις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης παιχνιδιών στον κόσμο να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους και να ξεπεράσουν τα όριά τους στη σχεδίαση παιχνιδιών σε ένα σύστημα που είναι σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Το PS4 βασίζεται σε ένα πανίσχυρο προσαρμοσμένο τσιπ που διαθέτει 8 πυρήνες x86-64 και έναν υπερσύγχρονο επεξεργαστή γραφικών 1,84 TFLOPS με ταχύτατη ενοποιημένη μνήμη GDDR5 8 GB, διευκολύνοντας έτσι τη σχεδίαση παιχνιδιών και αυξάνοντας τον πλούτο του περιεχομένου που μπορεί να δημιουργηθεί για την πλατφόρμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι νέοι τίτλοι με πλούσια γραφικά υψηλής πιστότητας που θα προσφέρουν απίστευτα καθηλωτικές εμπειρίες.

Στο PlayStation®4, το παιχνίδι είναι απόλαυση αφού έχετε στη διάθεσή σας συναρπαστικό, single και multi-player παιχνίδι, πανίσχυρα γραφικά και γρήγορη ταχύτητα, έξυπνη εξατομίκευση, απίστευτες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης και πρωτοποριακές λειτουργίες δεύτερης οθόνης. Σε συνδυασμό με το ασύγκριτο περιεχόμενο, το καθηλωτικό παιχνίδι, τις αγαπημένες σας εφαρμογές ψηφιακής ψυχαγωγίας και τα αποκλειστικά καλούδια του PlayStation, το σύστημα PS4 εστιάζει στις ανάγκες των παικτών του.

Το χειριστήριο DualShock®4 διαθέτει νέα καινοτόμα χαρακτηριστικά που προσφέρουν πιο καθηλωτικές εμπειρίες παιχνιδιού, όπως υπερευαίσθητο αισθητήρα έξι αξόνων και επιφάνεια αφής στο επάνω μέρος του, για να απολαμβάνετε νέους τρόπους παιχνιδιού και αλληλεπίδρασης. Επίσης, το κουμπί Share σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε streaming βίντεο και να μοιράζεστε τις στιγμές σας με ένα απλό πάτημα.

Sony PlayStation 4:
Μονάδα BD/DVD: BD x 6 CAV,DVD x 8 CAV
CPU: χαμηλής κατανάλωσης x86-64 AMD “Jaguar”, 8 πυρήνες
GPU: 1,84 TFLOPS, κάρτα γραφικών AMD επόμενης γενιάς βασισμένη σε Radeon™
Είσοδος / Έξοδος: Θύρα Super-Speed USBx (USB 3.0) x 2, Θύρα AUX x 1
Μέγεθος χώρου αποθήκευσης: Μονάδα σκληρού δίσκου 500 GB.
Επικοινωνία: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T), IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth® 2.1 (EDR)
Μνήμη: GDDR5 8 GB
Έξοδος AV: HDMI, Ψηφιακή έξοδος (οπτική)

Δείτε το Unboxing που κάναμε για εσάς στην εκπομπή GameLoading:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%