Μαρία Παπαϊωάννου

Τα τέρατα τα τα τα τα βγήκαν παγανιά…

today26 Μαρτίου, 2024

Background
share close

Το woke και το politically correct μόνο προκειμένου για το θείον δεν ισχύουν! Αυτό μπορούμε να το χλευάζουμε ανενόχλητοι! Γυμνή σταυρωμένη Παναγία ως έργο τέχνης! Το υπουργείο πολιτισμού που το χρηματοδότησε και οι συν αυτώ “καλλιτέχνες” προκαλούν το θρησκευτικό αίσθημα της πλειοψηφίας των Ελλήνων που είναι χριστιανοί Ορθόδοξοι, αλλά και κάθε πνευματικού ανθρώπου που σέβεται τα ιερά αρχέτυπα της συλλογικής μας ψυχής!

 Συνεχίζεται ακάθεκτη η αποϊεροποίηση του ανθρώπου! Δικαίωμα στον χλευασμό, στο αφύσικο, στο άσχημο, στο διεστραμμένο, στο ανώμαλο! Η Ελλάδα του 2024 παραπαίει από κάθε άποψη σε επικίνδυνα νερά! Γιατί πρέπει να πέσει η Ελλάδα, η μάνα του κόσμου,  για να πέσει ο κόσμος! 

Μετρημένοι στα δάκτυλα όσοι εχέφρονες μπορούν σε κάθε περίπτωση να υπερασπιστούν το εκάστοτε αυτονόητο! Όλη η ευαισθησία των κρατούντων είναι να μην θίξουμε τους  μουσουλμάνους και το θρησκευτικό τους αίσθημα όπως και την όλο και διευρούμενη κοινότητα των Λοάτκι! Κανείς εξάλλου σοβαρός άνθρωπος με ομοφυλόφιλη επιλογή δεν θα ενέτασσε τον εαυτό του σε μία οργάνωση!

Σίγουρα εμείς ανήκουμε σε άλλη Ελλάδα! Την Ελλάδα «στο πάνω πάτωμα του κόσμου!» Αυτή η Ελλάδα είναι Ιδέα, είναι μια πνευματική Οντότητα ανέγγιχτη… Φώτισε την Γη! Οι απανταχού Ελληνόψυχοι θα είναι πάντα το αλάτι της Γης και το φως του κόσμου! Και η μόνη του ελπίδα!

Η εποχή που ζούμε είναι η εποχή που «το μέσα τους βγήκε έξω!» όπως είπε εξαρχής ο Κανένας. Με ό,τι σημαίνει αυτό.

ΥΓ

Το δωδεκάχρονο κορίτσι ποιος θα το υπερασπιστεί από την ομερτά; 

Ο παπάς, ο μάγειρας, ο παλαιοχριστιανός μας τέλειωσαν! Πάμε για άλλα!

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%