Μαρία Παπαϊωάννου

Άθλιοι υποκριτές! Ας ανοίξει τα σύνορα της η Ευρώπη! Να πληρώσει τις αμαρτίες της!

today10 Απριλίου, 2020

Background
share close

Δεν μπορεί η Ελλάδα που δεν ευθύνεται για τους πολέμους που παρήγαγαν το προσφυγικό και μεταναστευτικό ρεύμα να σηκώσει το βάρος αυτό!

Δεν αντέχει άλλο! Ο κόσμος κουράστηκε! Πάνε να εξανδραποδίσουν με κάθε τρόπο την Ελλάδα! Μετά από την οικονομική εξαθλίωση στην οποία μας οδήγησαν με τα μνημόνια, μας ζητούν να ξαναδανειστούμε για να επιβιώσουμε από την νέα κρίση που προκαλεί ο κορωναιός! Δυο δις περίσσεψαν για την Ελλάδα με την υγειονομική βόμβα που στεγάζουμε στον κόρφο μας!

Η Γερμανία ξαναδείχνει το αποτρόπαιο πρόσωπο της αρνούμενη το ευρωμόλογο! Η Γερμανία που αιματοκύλισε την ανθρωπότητα, που της χαρίσαμε τα χρέη της μόνο και μόνο για να ισχυροποιηθεί και να συνεχίσει τον πόλεμο σε οικονομικό επίπεδο αυτή την φορά! Με αήθη αναλγησία!

Και οι Τούρκοι να απειλούν! Ποιοι θα υπερασπιστούν την Πατρίδα μας; Με το έτσι θέλω μας επιβάλλουν αλλοίωση πληθυσμού, θρησκευτικής και πολιτιστικής ταυτότητας! Ανεξέλεγκτα στίφη πίσω από την μειοψηφία των πραγματικών προσφύγων! Τώρα θα τους διασπείρουν σε όλη την χώρα!

Πού είναι η αντίσταση των διανοουμένων! Των πνευματικών ανθρώπων! Ας ανοίξουν τα σύνορα τους λοιπόν οι Ευρωπαίοι να υποδεχτούν αυτό που δημιούργησαν!

Η Ελλάδα τι φταίει! Δεν είναι καν η πρώτη χώρα εισδοχής των εμπόλεμων χωρών! Ή, ας κλείσουν τα σύνορα της Ευρώπης που είναι η Ελλάδα! Ας φτιάξουν ουδέτερες ζώνες να προστατευτούν οι πληθυσμοί, εκτός Ευρώπης! Με σκοπό κάποτε να επιστρέψουν στις χώρες τους και να τις ανοικοδομήσουν! Δεν γίνεται να μετακομίσουν όλοι!

Οι Τούρκοι ξεπατώνουν τον κόσμο στην Βόρεια Συρία! Ας αναλάβουν την ευθύνη όσων δημιουργούν! Οι Έλληνες πεινούν! Ζουν στους δρόμους! Δεν έχουν ασφάλιση! Οι νέοι άνθρωποι σε πλήρη ανασφάλεια!

Και δεν μαζεύει κανείς τους Τούρκους που μας γαυγίζουν από παντού!

Ποιος θα λυπηθεί την Ελλάδα! Μόνον ο Θεός! 

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%