Μαρία Παπαϊωάννου

Σχόλιο |Ο Γιώργος Κατσαρός στην εκπομπή “Ήχος, το Τελικό Σύνορο”

today21 Οκτωβρίου, 2019

Background
share close

Μια ιστορία καρδιάς ο Γιώργος Κατσαρός! Ήθος άλλης εποχής! Με τις μελωδικές του συνθέσεις, το τραγουδιστό του σαξόφωνο, και την ευγένεια με την οποία ανέδειξε δεκάδες καλλιτέχνες! Ένας «στρατιώτης» της μουσικής!

Ο κατάλογος των τραγουδιών που φέρουν την υπογραφή του  ξεπερνά τους 1.500 τίτλους! Έχει γράψει μουσική για 117 ταινίες και 100 θεατρικά έργα! Άξιος!

Θα έχουμε την τύχη να απολαύσουμε τον Δεκέμβριο μαζί τον Γιώργο Κατσαρό, τον Μίμη Πλέσσα και τον Γιάννη Σπανό στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο! Για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι καινούργιοι! Καλή επιτυχία! Και πάντα σαν τα ψηλά βουνά!  

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

NG Συνεντεύξεις

Ο Τάσος Βαφειάδης και “Οι Κρυμμένες Ιστορίες Πίσω Από Τα Τραγούδια”

Ο Τάσος Βαφειάδης είναι ένας εξαιρετικός συγγραφέας που μας συστήθηκε με το βιβλίο “Οι Κρυμμένες Ιστορίες Πίσω Από Τα Τραγούδια”.  Η ιδέα για τη συγγραφή του βιβλίου, ξεκίνησε όταν ο ίδιος θέλησε να βρει στοιχεία για ξένα τραγουδιά από ελληνική βιβλιογραφία και δεν έβρισκε τίποτα. Έτσι, και ενώ η γυναίκα του κυοφορούσε τα δίδυμα κορίτσια τους, άρχισε να μαζεύει πληροφορίες για πασίγνωστα τραγούδια από τη δεκαετία του 30 μέχρι και […]

today20 Οκτωβρίου, 2019

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%