Μαρία Παπαϊωάννου

«Κώστας Χατζής, ο αγαπημένος – Μια συνάντηση καρδιάς!», από την Μαρία Παπαϊωάννου

today6 Οκτωβρίου, 2017

Background
share close

“Είστε χρηστοί μέσα σ’ αυτό το σύστημα που είναι διεφθαρμένο!” είπε στους αγγέλους του ngradio! “Είμαι πληβείος όπως η φυλή μου που την αφήνουν να εξαθλιώνεται! Τραγουδώ για τους πληβείους! Ο λόγος μου είναι για τους αποκλεισμένους! Είμαι το ασχημόπαπο και θα παραμείνω!”

Αλήθεια, συγκινήθηκα βαθιά με τον Κώστα Χατζή που είχαμε την χαρά να τον φιλοξενήσουμε ξανά, στις 2 Οκτωβρίου, στον σταθμό του Ngradio με την αγαπημένη του οικογένεια! Πού να το φανταζόμουν 15 χρονών παιδάκι -τότε που μαγεμένη από την αυθεντικότητα και την αλήθεια του, πήγαινα καθημερινά να τον ακούσω στον «Σκορπιό»- πως θα βρεθούμε σε τέτοια εσωτερική εγγύτητα… Αρχαία ψυχή! Χωρίς προσωπεία! Άμεσος, αληθινός, σοφός! Με μια καρδιά αφιερωμένη στον Θεό! Γι’ αυτό και έχει την δύναμη να αγγίζει τόσο τις καρδιές των ανθρώπων! Τι χαρά για μένα να δίνει τόσο γενναιόδωρα την πολύτιμη εμπειρία του στον Ισίδωρο αλλά και σε όλα τα παιδιά μας του ngradio… Τον κοίταζα συγκινημένη απευθύνοντας του εσωτερικά την ιερή λέξη “Σ’ αγαπώ!”

«Δεν θέλησα να είμαι επαναστάτης ούτε ήρωας! Ό,τι κάνω το κάνω για την δική μου συνείδηση…» Εξάλλου μόνον ό,τι δίνουμε είναι δικό μας! Και ο Κώστας Χατζής έχει δώσει πολύ αγάπη στον κόσμο και πολύ αλήθεια!

Μαζί του η γυναίκα του, Αντωνία Χατζίδη, ταλαντούχος τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και η αξιαγάπητη μητέρα της, η κόρη του Δανιέλα Χατζή, μια πραγματική αποκάλυψη, μια φωνή που σίγουρα θα κατακτήσει την κορυφή, την οποία συνόδευσε στα πλήκτρα όμορφα και διακριτικά η Κάτια Αεράκη, και η στιχουργός Χρύσα Κούλα τους ενδιαφέροντες στίχους της οποίας έχουμε ακούσει σε συνθέσεις της κ. Χατζίδη και του Ισίδωρου Πάτερου!

Ήταν εμπειρία να βλέπεις τον Κώστα Χατζή να συνοδεύει στην κιθάρα την γυναίκα του και το παιδί του! Η μεταξύ τους αγάπη! Κάτι τόσο σπάνιο και θαυμαστό!

Μας συγκίνησε όλους… Έχει την αυθεντική καλοσύνη που σε χτυπά κατευθείαν στην καρδιά! Μιλήσαμε επί ώρες! Μια συνταρακτική ζωή… Ένας σοφός άνθρωπος με φυσική αρχοντιά με λυγερή, σχεδόν ιερατική εμφάνιση, και σπάνια εσωτερική ησυχία! Ένας καλλιτέχνης με σαγήνη! Με λόγο πηγαίο και ποιητικό! Τόσο αθώα, σαν παιδί, εξομολογητικός, χωρίς να νοιάζεται για την εικόνα του… Ένας ευαίσθητος άνθρωπος με απέραντο σεβασμό στην ζωή! Ευλογημένη ψυχή!

«Η δύναμη σας είναι στην αγάπη! Να είστε πάντα ενωμένοι σαν ένα σώμα! Να θυμάστε ότι κανένα μέρος του σώματος δεν είναι πιο πάνω από τα άλλα! Έτσι θα έχετε πάντα ειρήνη! Και θα πάτε πολύ ψηλά!»
Σε ευχαριστούμε αγαπημένε Κώστα Χατζή! Περιμένουμε με χαρά την επόμενη συνάντηση! Και τον Αλέξανδρο, να μας παρουσιάσει την νέα του δουλειά! Και να μας ξεδιπλώσει το μεγάλο ταλέντο του!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%