Μαρία Παπαϊωάννου

Σύντομα σχόλια για τους καλεσμένους της εκπομπής «Ήχος, το τελικό σύνορο»…

today28 Οκτωβρίου, 2014

Background
share close

Σπύρος Γκούμας:

Δεξιοτέχνης του τρίχορδου μπουζουκιού με λαϊκή κουλτούρα χωρίς δήθεν μοντερνισμούς! Ενδιαφέρεται για την διατήρηση της αυθεντικότητας της τέχνης αυτής! Άνθρωπος της καρδιάς αλλά και κλειστός σε νοοτροπίες life style! Ένας σοβαρός μουσικός, ένας σοβαρός άνθρωπος, αφοπλιστικός όταν γελά!

Γιώργος Μακρής:

(Εμπνευστής και ψυχή της ρεμπέτικης κομπανίας «Οι Παραπεταμένοι»)
Ένας διανοούμενος, ερασιτέχνης μουσικός, και όχι μόνον! Γλυκός άνθρωπος, με παιδεία και μεγάλη αγάπη για την τέχνη και ειδικότερα το ελληνικό λαϊκό τραγούδι σε όλο του το φάσμα! Ακούραστος στο να δημιουργεί καινούργια πράγματα που να προωθούν τις δυο μεγάλες αγάπες του: την Ελλάδα και την αυθεντική ελληνική μουσική της παράδοση!

Θανάσης Βλάχος:

Εντυπωσιακή η έρευνα και παρουσίαση που έκανε για τα τοπωνύμια του Πειραιά που συναντάμε στο ρεμπέτικο τραγούδι! Ήθος μιας άλλης εποχής!

Δείτε την εκπομπή πατώντας εδώ!

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Μαρία Παπαϊωάννου

Αρλέτα και Λάκης

Προ ημερών άκουσα στο Half Note την Αρλέτα και τον Λάκη! Σαν να συναντούσα δυο συγγενείς απ' τα παλιά! Ήταν ο εαυτός τους -οικεία ιδιόρρυθμοι- επικοινωνούσαν με το κοινό, και οι μουσικές τους επιλογές από το Imagine του John Lennon ως το "Μωρή κοντούλα λεμονιά" φρέσκιες και ενδιαφέρουσες! Με λόγο υπαινικτικό αλλά καθόλου επιθετικό και βροντώδη μετέφεραν απλώς ανθρωπιά και την γλυκύτητα, τον κρυμμένο λυρισμό μιας βαθύτερης κατανόησης... Θυμήθηκα τον […]

today28 Οκτωβρίου, 2014

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%