Μαρία Παπαϊωάννου

Σύντομο σχόλιο για τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο καλεσμένο στον NGradio

today14 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος Ένας επιτυχημένος ποπ σταρ, συνθέτης και τραγουδιστής, της δεκαετίας του ’80! Ένας χορτασμένος, νεανικός, ισορροπημένος άνθρωπος. Επιτομή του cool!

«Με κούρασε ο κόσμος! Έκανα διάλειμμα για δέκα χρόνια!» μας είπε. Στο Κύτταρο πάντως όπου τραγουδάει μαζί με τον Μπίγαλη και την Πωλίνα, ο κόσμος δεν κουράζεται να του δείχνει την αγάπη του και την ζεστασιά του! «Σαν πάρτι της εποχής μου! Το Κύτταρο είναι γέφυρα γενεών!»

Ιδιαίτερα επικοινωνιακός, κερδίζει τις καρδιές και δημιουργεί κέφι! «Η τέχνη είναι επικοινωνία! Επιτυχία υπάρχει όταν γίνεται κέφι!» Από πολύ μικρός ξεκίνησε με μια κιθάρα να ανακαλύπτει την ροκ μουσική. Δεκαπεντάχρονος έγραψε το πρώτο του τραγούδι! Ο στίχος του αρχικά ξενόγλωσσος. Τραγούδια βγαλμένα από την ψυχή του. «Μια εποχή γεμάτη ρομαντισμό και ξενοιασιά!» Lost in the night, Talk about love, Loving you is a miracle, Fill Me Up», Set Yourself In Motion/Where Do I Begin: μεγάλες επιτυχίες!

Τραγούδια του τραγούδησαν η Μαντώ, η Αλέξια, η Πωλίνα, η Γλυκερία, η Άντζελα Δημητρίου κ.ά. «Όταν κάτι αρέσει σε εσένα, αρέσει και στους άλλους! Σήμερα δεν έχουν φίλτρα! Να απευθύνονται στο συναίσθημα! Να μη σταματήσει ο κόσμος να ερωτεύεται!» Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες. Μια τεράστια επιτυχία που έγινε αιτία να ανοίξει γραμμή απευθείας Αθήνα-Σεϋχέλλες! Στην οποία είχε ελευθέρας! Κανένας δεν μας σταματά, τραγούδησε η Αλέξια (διασκευή τραγουδιού των Jefferson Airplanes). Στα ντραμς ο Νίκος Αντύπας, σόλο κιθάρα και ενορχήστρωση ο ίδιος!

Το 1988 κυκλοφόρησε η ατομική δισκογραφική του δουλειά “Κώστας Χαριτοδιπλωμένος”. Ακολούθησαν οι δίσκοι «Στοιχηματίζω», «Ορκίσου» , «Δίλλημα». Ο ίδιος ερμήνευσε πολλά τραγούδια καθόλη την διάρκεια της επόμενης δεκαετίας του ’90. Δεν σταμάτησε εξάλλου να περνάει καθημερινά 6-7 ώρες στο στούντιο του!

Και όπως μας είπε, ετοιμάζει come back με το τραγούδι The world is in your eyes! Καλή επιτυχία!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%