Μαρία Παπαϊωάννου

Τι ψυχή κουβαλάει ο αρχιεπίσκοπος για να απαγορεύσει στον παπά Αντώνη να λειτουργεί! Τον καταδίκασε χωρίς δίκη!

today1 Δεκεμβρίου, 2022 1

Background
share close

Πριν τα δικαστήρια! Και τον εξοντώνει ηθικά και πνευματικά! Να μην βρει η ψυχή του καταφυγή στο φυσικό του σπίτι, την εκκλησία! Ωραίος πνευματικός πατέρας! Δυστυχώς όμως για τα ιερατεία των σύγχρονων Φαρισαίων ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ! Και ο παπά Αντώνης ΕΧΕΙ ΧΡΙΣΤΟ!

Έπεσαν εξάλλου οι μάσκες της θεσμικής Εκκλησίας από καιρό! Όταν μας έκλεισαν τις εκκλησίες! Όταν έγιναν οι καλύτεροι υπηρέτες της κοσμικής εξουσίας! Όταν μας παρέδωσαν στο παράλογο της καραγκιοζαρίας που μας κυβερνά! Ήταν η ώρα να αποκαλυφθούν όλοι αυτοί στην κεφαλή της Εκκλησίας!

Ας τιμήσουμε με την προσευχή μας και την ευχαριστία μας όλες τις άγιες ψυχές, μοναχούς, ιερείς, απλούς ανθρώπους σε όλη την Γη που στέκονται ΟΡΘΙΟΙ πνευματικά! Βόηθα Παναγιά!

Τιμητές! Αυτόκλητοι Κατήγοροι! Εξαγριωμένα εγώ! Θηρία έτοιμα για τον νόμο της ζούγκλας! Ηρεμήστε! Η αλήθεια θα φανεί! Και δεν χρειάζεται την κακία σας! Αλλά την ευγένεια της καλοσύνης, της ορθοτόμησης… “Όταν η συμφορά συμφέρει λογάριαζε την για πόρνη” Οδ. Ελύτης

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Μαρία Παπαϊωάννου

Η Κιβωτός του παπά Αντώνη δεν ήταν “φιλανθρωπία” ούτε “ΜΚΟ” ! Ήταν, είναι, ψυχή!

Ανοιχτός αγρός Χριστού! Γι' αυτό και πολύ κράτησε μπρος στο στόμα του λύκου! Το άρωμα του έργου αυτού θα ομορφαίνει τον κόσμο για πάντα! Όση λάσπη και κακία και να ρίξουν οι σύγχρονοι Γραμματείς και Φαρισαίοι! Όσοι τον γνώρισαν, γνωρίζουν! Οι Αθώοι είναι πάντα οι Κυματοθραύστες! Παπά-Αντώνη σ' ευχαριστώ! Για αυτό που ΕΙΣΑΙ! Χαίρομαι που σε συνάντησα στην Γη! ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ! ΠΟΤΕ! […]

today1 Δεκεμβρίου, 2022

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%