Μαρία Παπαϊωάννου

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ, κάθε φορά που ένα συναίσθημα διαγράφεται από την μνήμη σου, απελευθερώνεις ενέργεια, πας από το σωματίδιο στο κύμα!

today24 Οκτωβρίου, 2020

Background
share close

Και έχεις ενέργεια διαθέσιμη για να φτιάξεις ένα καινούργιο πεπρωμένο. Από ύλη γίνεσαι ενέργεια. Είσαι άρρηκτα συνδεδεμένος με κάθε άτομο, μέρος, γενικά οτιδήποτε υπάρχει στο εξωτερικό σου περιβάλλον, μέσω ενός πεδίου πέρα από τον χώρο και τον χρόνο. Όσο βιώνεις το ίδιο συναίσθημα κάθε μέρα, ζεις την ίδια ενέργεια. Το παρόν και το παρελθόν σου παραμένουν τα ίδια, επειδή είσαι συνδεδεμένος
με τα πάντα στη ζωή σου, τα βιώνεις όλα ξανά και ξανά και δημιουργείς τα ίδια συναισθήματα. Παραμένεις συνδεδεμένος με τα πάντα. Όταν υπερβαίνεις τον εαυτό σου, απελευθερώνεσαι από αυτό το συναίσθημα, κόβεις κάθε σύνδεση με τα άτομα και τα πράγματα στη ζωή σου που δεν θελεις. Με τον τρόπο αυτό, διακόπτεις την ενέργεια από τα άτομα και τις καταστάσεις που διατηρούν τη ζωή σου ως έχει. Φέρεις εσύ ο ίδιος την ενέργεια. Έχεις περισσότερη ενέργεια
τώρα πια και σαν κβαντικός παρατηρητής δεν είσαι πλέον δεσμευμένος στο παρελθόν και το παρόν σου, επειδή δεν είσαι πια συναισθηματικά συνδεδεμένος σε αυτά μέσω ενός ενεργειακού πεδίου πέρα από τον χώρο και τον χρόνο. Τα άτομα που ζουν σε κατάσταση συνοχής και το μυαλό τους είναι σε ισορροπία, λειτουργούν πολύ αποτελεσματικά. Όταν το μυαλό γίνεται ασαφές, το άτομο γίνεται ξαφνικά εμμονικό, νευρικό και συναισθηματικό, καθώς ο εγκέφαλος είναι εκτός ισορροπίας. Αν αναλύσεις την ζωή σου από πλευρά συναισθημάτων, θα οδηγήσεις τον εγκέφαλό σου περισσότερο εκτός ισορροπίας.

Η αναλυτική σκέψη είναι συνεχώς σε λειτουργία. Οι περισσότεροι αξιολογούν τα πάντα: το καλό και το κακό, το σωστό και το λάθος, το θετικό και το αρνητικό, το παρελθόν και το μέλλον, το θηλυκό και το αρσενικό. Είναι μια προέκταση του εαυτού. Όταν ο εγωισμός εξουσιάζει, προστατεύει το σώμα για το δικό του καλό. Αλλά όταν αυτό κατευθύνεται από τις ορμόνες του στρες, το «εγώ» βγαίνει εκτός ισορροπίας και γίνεται υπερβολικά αναλυτικό. Μπαίνει σε υψηλή κατάσταση εγκεφαλικών κυμάτων βήτα, καθημερινότητας δηλαδή. Σε αυτήν την κατάσταση, αναλύουμε την ζωή μας και, όσο περισσότερο την αναλύουμε, τόσο περισσότερο εκτός ισορροπίας βγαίνει το μυαλό και απομακρύνεται από το λειτουργικό του σύστημα.

Σκοπός της προσευχής είναι να ξεπεράσουμε την αναλυτική σκέψη και να προσπαθήσουμε να μετατρέψουμε τον αρνητικό προγραμματισμό σε θετικό, να συνδεθούμε με το θεϊκό και να το αφήσουμε να μας ευλογήσει και να μας φωτίσει -ώστε να δράσουμε μέσα στον χώρο και τον χρόνο της χαράς, της αγάπης, της ηρεμίας και της ομορφιάς.

Αν παραμένεις σε κατάσταση ανάγκης, και το μυαλό σου είναι σε φάση έλλειψης συνοχής, δημιουργείς όλο και περισσότερα ασυνάρτητα μοτίβα όσο αναλύεις την ζωή σου. Όταν λειτουργείς σε υψηλή κατάσταση εγκεφαλικών κυμάτων βήτα, καθημερινότητας δηλαδή, σκέφτεσαι ότι ο έξω κόσμος είναι
πιο αληθινός από τον εσωτερικό. Σε υψηλή κατάσταση βήτα, ζεις σε κατάσταση ανάγκης, και οι περισσότεροι δεν θέλουν να αλλάξουν τα εγκεφαλικά τους επίπεδα και συνήθειες επειδή πιστεύουν ότι δεν είναι ώρα να δείξουν εμπιστοσύνη.

Αν το σώμα σου έχει διατηρηθεί συναισθηματικά και έχεις πρόβλημα με το περιβάλλον σου, η διαδικασία της προσευχής είναι η καταλληλότερη για να στραφείς στο εσωτερικό σου. Είναι ώρα να μπεις στη ροή του Θεού. Αν το σώμα σου έχει διατηρηθεί συναισθηματικά και έχεις πρόβλημα με το περιβάλλον σου, η προσευχή είναι η λύση για να στραφείς στο εσωτερικό σου. Είναι ώρα να πας ένα βήμα παρακάτω. Και όσο συνεχίζεις να ζεις την ζωή σου με προσευχή και άφημα στον θεό, αυτά τα συναισθήματα, συνδέεσαι με την υπέρτατη κατάσταση σου και έχεις μια εσωτερική εμπειρία, πολύ πιο αληθινή από την εξωτερική, η οποία γίνεται διάθεση, μετά ιδιοσυγκρασία και τελικά μέρος της προσωπικότητάς σου.

Αἴτησαι παρ᾿ ἐμοῦ, καὶ δώσω σοι ἔθνη τὴν κληρονομίαν σου καὶ τὴν κατάσχεσίν σου τὰ πέρατα τῆς γῆς. (Ψαλ. 2,8)

Ζήτησε ελεύθερα από μένα με το θάρρος της υιότητος ό,τι θέλεις, και εγώ θα δώσω ως κληρονομία σου όλα τα έθνη και θα θέσω υπό την απόλυτον εξουσία σου όλη την γη μέχρι των περάτων αυτής.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%