Star Tech

iPad Mini 6 (2021) Ελληνικό Review | Το μικρό θηρίο!

today28 Νοεμβρίου, 2021 1

Background
share close

Το iPad Mini έκτης γενιάς είναι η τελευταία πρόταση της Apple στην αγορά των tablet και σε αντίθεση με ότι μας έχει συνηθίσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, έρχεται πλήρως ανανεωμένο σχεδόν σε όλους τους τομείς, όπως την εμφάνιση, την οθόνη, την απόδοση, την μπαταρία και τις κάμερες.

Το μέγεθός του είναι ιδανικό για τους multimedia τύπους αφού χωράει άνετα σε ένα τσαντάκι ή ακόμα και μία πολύ μεγάλη τσέπη, ενώ η οθόνη του είναι μεγαλύτερη από αυτή των παλαιότερων μοντέλων στις 8,3 ίντσες. Παρά το μικρό του μέγεθος έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία και δεν υστερεί καθόλου στο κομμάτι της απόδοσης και της ταχύτητας, αφού έρχεται εξοπλισμένο με τον Α 15 Bionic επεξεργαστή της Apple που του επιτρέπει να ανταποκρίνεται άψογα ακόμα και στις πιο απαιτητικές διεργασίες.

Σίγουρα υπάρχει περιθώριο για βελτιώσεις, θα μπορούσε για παράδειγμα να έρχεται με FaceID ή καλύτερη οθόνη στα 120Hz, ακόμα και χωρίς αυτά όμως, με τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που ενσωματώνει αυτή τη στιγμή, το iPad Mini είναι χωρίς υπερβολές το καλύτερο μικρό τάμπλετ που κυκλοφρεί στην αγορά.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%