Star Tech

iPhone 13 Pro Max Review: Μετά από ένα μήνα χρήση

today12 Ιανουαρίου, 2022

Background
share close

Το iPhone 13 Pro Max είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη συσκευή από τη νέα σειρά iPhone 13 της Apple και παρ’ όλο που δεν φέρνει πολλές καινοτομίες σε σχέση με τη σειρά iPhone 12, σίγουρα διεκδικεί τον τίτλο του καλύτερου – και του ακριβότερου φυσικά – smartphone που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Η Apple προσπάθησε να δώσει βαρύτητα σε όλους τους τομείς και να διορθώσει τις ελλείψεις των προηγούμενων μοντέλων, φτιάχνοντας το πιο ολοκληρωμένο iPhone. Σύμφωνα με δοκιμές που έχουν γίνει είναι το γρηγορότερο κινητό στον κόσμο, διαθέτει εξαιρετική κάμερα, premium design, πολύ καλή ProMotion οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και επιτέλους τεράστια μπαταρία.

Δεν είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον με σχετικά μικρά χέρια αφού είναι πραγματικά μεγάλη συσκευή, και οι γωνίες της δεν βοηθάνε καθόλου στο κράτημα, ενώ και για τους κατόχους του iPhone 12 Pro Max θα έλεγα ότι είναι ένα upgrade που δεν αξίζει να κάνουν, αφού οι διαφορές δεν είναι πολλές.

Για κάποιον όμως που θέλει το καλύτερο μεγάλο Smartphone που υπάρχει αυτή τη στιγμή και είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, το iPhone 13 Pro Max είναι ίσως η καλύτερη επιλογή αυτή τη στιγμή.

Δείτε το Review του iPhone 13 Pro Max:

Συντάκτης: Tasos Peroglou

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%