Star Tech

BlitzWolf BW-WA3 PRO: Ένα ασύρματο ηχείο που δεν του λείπει τίποτα!

today7 Σεπτεμβρίου, 2022

Background
share close

Είμαι ο Τάσος Περόγλου και σήμερα θα σας παρουσιάσω το BlitzWolf Hxeio BW WA3 PRO. Από την στιγμή που κυκλοφόρησε το νέο ηχείο της BlitzWolf, πολλοί θεώρησαν ότι πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές των διάσημων ηχείων της JBL και όχι άδικα. Στο Blitzwolf BW-WA3 Pro δεν λείπει σχεδόν τίποτα. Είναι πολύ όμορφο, με τετραγωνικό design και ωραίο RGB φωτισμό, έχει μεγάλη ισχύ 120 W, εξαιρετική ποιότητα ήχου, τεράστια μπαταρία των 16000 mAh που του δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί ακόμα και σαν PowerBank και όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή.

Στις δοκιμές που έκανα το με το ηχείο της Blitzwolf αποδίδει απίστευτα καλά. Όταν το άκουσα για πρώτη φορά κατάλαβα γιατί πολλοί θεωρούν ότι πρόκειται για έναν πολύ δυνατό ανταγωνιστή της JBL. Συνήθως σε φθηνά ηχεία, γιατί για τα χαρακτηρίστηκα του και το μέγεθός του θεωρείται φθηνό, όταν δυναμώνεις την ένταση χαλάει η ποιότητα του ήχου. Αυτό δεν συμβαίνει με το συγκεκριμένο ηχείο ίσα ίσα, ακόμα και στο 100% της έντασης ακούγεται εξαιρετικά.

Εκτός από το εκπληκτικά υψηλό επίπεδο έντασης, το ηχείο διαθέτει και εξαιρετικά ισχυρά μπάσα, και πολύ ωραία πρίμα, γενικά θα έλεγα ότι εκεί δίνει περισσότερη έμφαση η εταιρία, ο ήχος είναι μεταλλικός πράγμα που το κάνει ιδανικό για ακρόαση μοντέρνας, ηλεκτρονικής, Ποπ, τραπ και μέταλ μουσικής για παράδειγμα.

Το Blitzwolf BW-WA3 Pro είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό ηχείο, με πολύ καλή ποιότητα ήχου, αδιάβροχη προστασία και βολικό μέγεθος για μεταφορά. Επιπλέον έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, που σου δίνει την αίσθηση ότι είναι πολύ ανθεκτικό και έχει τόσο μεγάλη μπαταρία που μπορείς να το κάνεις ακόμα και power bank για το κινητό σου. Και όλα αυτά σε πάρα πολύ καλή τιμή. Με λίγα λόγια είναι το τέλειο ηχείο για όλα σχεδόν τα μέρη και τις περιστάσεις! Οπότε το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αγοράστε το ηχείο από εδώ!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%