Star Tech

Nintendo Switch OLED Ελληνικό Review | Το απόλυτο φορητό (;)

today2 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

Έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Nintendo Switch και παρ’όλο που στο μεταξύ έχουν κυκλοφορήσει κάποιες αναβαθμισμένες εκδόσεις, το νέο Nintendo Switch OLED είναι αυτό που κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Έρχεται με 4 βασικές διαφορές από τις προηγούμενες κονσόλες, μεγαλύτερη οθόνη OLED 7 ιντσών, αυξημένο εσωτερικό χώρο 64GB, ενσωματωμένη θύρα ethernet στη βάση και αναβαθμισμένο ρυθμιζόμενο stand.

Η εμπειρία χρήσης σε επιτραπέζια ή φορητή λειτουργία έχει βελτιωθεί απίστευτα χάρη στην τεχνολογία OLED, με τη διαφορά να φαίνεται πολύ έντονα κυρίως στην ποιότητα της εικόνας, την ευκρίνεια και την αντίθεση των χρωμάτων, ενώ και οι 0,8 ίντσες που προστέθηκαν στο μέγεθος της οθόνης αποτελούν μεγάλη αναβάθμιση.

Οι αλλαγές βέβαια περιορίζονται στη φορητή λειτουργία της κονσόλας, οπότε όσοι παίζουν περισσότερο με το switch συνδεδεμένο στην οθόνη δεν επωφελούνται ιδιαίτερα από τις αναβαθμίσεις, για όσους όμως παίζουν κυρίως σε φορητή λειτουργία, λαμβάνοντας υπόψιν και τις πολλαπλές δυνατότητες που δίνει το νέο stand, το νέο Nintendo Switch OLED είναι η καλύτερη επιλογή φορτής κονσόλας που υπάρχει αυτή την στιγμή στην αγορά.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%