Star Tech

Samsung Galaxy A52 5G Ελληνικό Review

today27 Απριλίου, 2021

Background
share close

Το Samsung Galaxy A52 5G είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της Samsung στην αγορά των mid-range συσκευών και σίγουρα έχει βάλει τα δυνατά της για να δημιουργήσει την καλύτερη low-budget συσκευή της, μέχρι τώρα.

Η οθόνη έχει ανάλυση φουλ HD+ με εξαιρετική φωτεινότητα 800 nits και ζωντανά και έντονα χρώματα. Τα πλαίσια γύρω από την οθόνη είναι αρκετά μεγαλύτερα απ’ όσο έχουμε συνηθίσει στα κορυφαία smartphones. Στο πάνω μέρος υπάρχει και η στρογγυλή εγκοπή για τη selfie κάμερα που καταλαμβάνει επίσης ένα μέρος της οθόνης, παρ’ όλα αυτά η εμπειρία παρακολούθησης βίντεο εξακολουθεί να είναι πολύ καλή, με το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης στα 120Hz να κάνει τη διαφορά.

Η συσκευή κυκλοφορεί σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα, λευκό, μαύρο, μπλε και μοβ, για όσους προτιμούν κάτι διαφορετικό και πιο έντονο. Eίναι αδιάβροχη και ανθεκτική στη σκόνη, με πιστοποίηση IP67 και ένα ακόμα μεγάλο συν που δυστυχώς δε συναντάμε πλέον κυρίως σε ναυαρχίδες είναι η υποδοχή για head phone jack, τοποθετημένη στο κάτω μέρος της συσκευής!

Στο πίσω μέρος του Samsung Galaxy A52 5G βρίσκεται η τετραπλή κάμερά του που αποτελείται από έναν εντυπωσιακό φακό 64MP με οπτική σταθεροποίηση εικόνας και διάφραγμα F/1.8, έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 12 MP, έναν φακό με αισθητήρα βάθους 5 MPκαι έναν macro φακό επίσης 5 MP.

Το Samsung Galaxy A52 5G έρχεται με τον οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 750G επεξεργαστή και διατίθεται σε δύο εκδόσεις όσον αφορά τη μνήμη Ram, η μία με 6 και η άλλη με 8GB Ram, ανάλογα με τα χρήματα που θέλετε να ξοδέψετε. Διατίθενται επίσης δύο επιλογές χωρητικότητας , 128 και 256GB και υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της μνήμης μέχρι και 1TB με microSD.

Και τέλος ένα ακόμα πλεονεκτήματα του Samsung Galaxy A52 5G είναι η υποστήριξη 5G δικτύου που παρέχει, κάτι που δεν βρίσκεται μέχρι στιγμής στις low-budget της Samsung συσκευές παρ’ όλο που είναι μια λειτουργία που θα μας είναι σίγουρα απαραίτητη στο μέλλον.

Δείτε το review του Samsung Galaxy A52 5G που κάναμε στην εκπομπή StarTech:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%