Στέλιος Νικολαΐδης

ΟΙ 4 ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

today7 Δεκεμβρίου, 2023

Background
share close

Ο πρώτος λέει:

“Το άτομο που έρχεται στη ζωή μας είναι το σωστό άτομο”

Δηλαδή, κανείς δεν μπαίνει τυχαία στη ζωή μας, όλοι οι άνθρωποι που μας περιβάλλουν, που αλληλοεπιδρούν μαζί μας, είναι εκεί για κάποιο λόγο, για να μας κάνουν να μάθουμε και να προοδεύσουμε σε κάθε κατάσταση.

Ο δεύτερος νόμος λέει:

«Αυτό που συμβαίνει είναι το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί!»

Τίποτα, μα τίποτα, απολύτως τίποτα από αυτά που μας συμβαίνουν στη ζωή μας δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά. Ούτε η πιο ασήμαντη λεπτομέρεια.

Δεν υπάρχει το «αν είχα κάνει εκείνο, θα είχε γίνει κάτι άλλο…». Όχι. Αυτό που συνέβη ήταν το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί και έπρεπε να ήταν έτσι για να μάθουμε αυτό το μάθημα και να προχωρήσουμε. Κάθε μία από τις καταστάσεις που μας συμβαίνουν στη ζωή μας είναι τέλειες, ακόμα κι αν το μυαλό μας και ο εγωισμός μας αντιστέκονται και δεν θέλουν να το δεχτούν.

Ο τρίτος λέει:

«Όποτε ξεκινάει κάτι είναι η κατάλληλη στιγμή!»

Όλα ξεκινούν την κατάλληλη στιγμή, ούτε πριν ούτε μετά. Όταν είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσει κάτι νέο στη ζωή μας, τότε θα ξεκινήσει.

Και ο τέταρτος και τελευταίος:

«Όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει!»

Έτσι ακριβώς. Αν κάτι τελείωσε στη ζωή μας, είναι για την εξέλιξή μας, επομένως είναι καλύτερα να το αφήσουμε, να προχωρήσουμε και να προχωρήσουμε ήδη εμπλουτισμένοι από αυτή την εμπειρία.

Νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο που διαβάζετε αυτό, αν αυτές οι λέξεις μπήκαν στη ζωή μας σήμερα, είναι επειδή είμαστε έτοιμοι να καταλάβουμε ότι καμία νιφάδα χιονιού δεν πέφτει ποτέ σε λάθος μέρος!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%