Στέλιος Νικολαΐδης

ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΗΧΟ ΤΗΣ EUROVISION 2024

today31 Μαΐου, 2024

Background
share close

Επάνω σε σκηνή-ΣΤΑΥΡΟ;;; τελετές και κόντεντ μαύρης μαγείας και όχι μόνον! Παρακμή από τις περισσότερες χώρες!!! Βαβυλώνα η Eurovision! Η Μεγάλη Πόρνη της Βαβυλώνας είναι ένα συμβολικό θηλυκό πρόσωπο που αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης στην Αγία Γραφή! Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, ἡ μήτηρ τῶν πορνῶν καὶ τῶν βδελυγμάτων τῆς γῆς…

Αυτό που δεν μπορείς πια να πεις κάτι αν δεν είναι politically correct, δεν είναι λεκτικό και opinion bulling;;;

Σήμερα φαίνεται ότι σταμάτησαν να μιλούν πια οι σοφοί για να μην παρεξηγούνται οι ηλίθιοι!

Καλύτερος τσομπάνης από την τηλεόραση δεν υπάρχει! Κουμαντάρει τα πρόβατα σε δευτερόλεπτα!

ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ Η ΕΥΡΩΠΗ! ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗΝ EUROVISION!

Γυμνοί στην Σκηνή, απαράδεκτες κάποιες εμφανίσεις… Η Ιρλανδία με κοπέλα που συμμετέχει σε κανονικές τελετές μαύρης μαγείας! Στην Eurovision με σατανιστικό τραγούδι και την ανοχή της Eurovision! Εκφυλισμένος ο θεσμός.

Η ύπαρξη τελετών σατανισμού που προκαλούν βίαιες πράξεις είναι απαράδεκτη και πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα από τις αρμόδιες αρχές. Η επιτροπή της Eurovision πρέπει να διασφαλίζει ότι οι εκφράσεις και οι εμφανίσεις που παρουσιάζονται στον διαγωνισμό σέβονται τις αξίες και την ηθική της κοινωνίας, προσφέροντας με σεβασμό ένα ασφαλές περιβάλλον για τους θεατές.

Συνεπώς, η καλλιτεχνική ελευθερία πρέπει να συνυπάρχει με τον σεβασμό προς τις ηθικές αξίες και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, προσφέροντας έναν χώρο πολυμορφίας και διαλόγου χωρίς να προκαλείται αναστάτωση ή προσβολή και χειραγώγηση στην κοινωνία.

Ντρέπομαι…

Ντρέπομαι που η χώρα μας ακολουθεί αυτή την άθλια πλέον  σκηνή της Eurovision. Μόνο που συμμετέχεις σε τέτοια content και ατζέντες, μόνον αυτό, σε πετά στην παρακμή.

Η Ελλάδα, μια χώρα μεγάλης ομορφιάς και πολιτισμού, δεν χρειάζεται να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο.

Ντρέπομαι γιατί «δεν γίνεται να είσαι υπέρ της δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους», όπως έλεγε ο Martin Luther King

Οι αξίες και οι παραδόσεις για έναν άνθρωπο λειτουργούν όπως οι ρίζες για ένα φυτό ή το έρμα για ένα πλοίο. Χωρίς αυτές ο άνθρωπος χάνει την πνευματική του ισορροπία και μετατρέπεται σε ένα εύκολα χειραγωγήσιμο ον. Έχοντας χάσει επαφή με το παρελθόν ο άνθρωπος δεν έχει μια ισχυρή πνευματική πυξίδα για το μέλλον.

Στην εποχή μας παρατηρείται μια προσπάθεια από ορισμένα κινήματα να αποδομήσουν τον δυτικό τρόπο ζωής και τις αξίες στις οποίες εδράζεται, στο όνομα μιας κατ’ επίφαση ιδεολογικής επανάστασης που θα αναγνωρίσει και θα διορθώσει αδικίες αιώνων. Κάτω από αυτό το ωραιοποιημένο πέπλο όμως, επιχειρείται μια βίαιη επανευθυγράμμιση των δυτικών κοινωνιών, στο όνομα ενός γενικού και ασαφούς «δικαιωματισμού». Μέσω επιλεκτικής ανάγνωσης της παγκόσμιας ιστορίας και ανιστόρητης προσέγγισης ιστορικών γεγονότων, χτίζεται και προβάλλεται το πρότυπο του «κακού λευκού», ο οποίος χρεώνεται κάθε αδικία.

Ο σύγχρονος ευρωπαϊκός και κατ’ επέκταση δυτικός πολιτισμός, διαμορφώθηκε μέσα από τα κινήματα της Αναγέννησης και του Διαφωτισμού, που ακολούθησαν την περίοδο του Μεσαίωνα (Η Δύση νοείται ως πολιτική και πολιτισμική οντότητα και όχι ως γεωγραφική).

Η «ανακάλυψη» εκ νέου των κειμένων της κλασικής Ελλάδας και της σωκρατικής φιλοσοφίας με την ανθρωποκεντρική της διάσταση, έδωσαν το έναυσμα για την εισαγωγή μιας νέας εποχής στο επίκεντρο της οποίας βρισκόταν μεταξύ άλλων, η λογική, η υγιής αμφισβήτηση, το μέτρο και ο άνθρωπος.

Κινήματα όπως το woke αν και αυτοπροσδιορίζονται ως αντιρατσιστικά, εισάγουν κατ’ ουσία έναν αντίστροφο ρατσισμό διαιωνίζοντας και ενισχύοντας τις υπάρχουσες διαχωριστικές γραμμές.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%