Στέλιος Νικολαΐδης

Η ΑΟΡΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ

today2 Απριλίου, 2024

Background
share close

Γνωρίζατε ότι ο σκύλος σας, εκτός από το να σας κάνει παρέα, ήρθε σε περίπου ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποστολή να σας υποστηρίξει στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας;

Τα σκυλιά είναι πλάσματα που αφήνουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί από αγάπη, στοργή και φροντίδα. Είναι ειλικρινείς, πιστοί και εξαιρετικά πιστοί σαν φίλοι. Ναι, είναι ζώα αλλά έχουν έναν τρόπο να είναι με τον τίτλο που τους έχουν δώσει όλοι “ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου”.

Τα σκυλιά μπορούν να είναι φίλοι που κυκλοφορούν ανάμεσά μας σε μια ειδική αποστολή στην ανθρωπότητα! Οι σκύλοι είναι σαν συναισθηματικοί θεραπευτές, δεν θα δίσταζαν ποτέ να σας πλησιάσουν και να σας δώσουν μια καλή γλειψιά  και να σας συνοδεύσουν αν νιώθετε λυπημένοι ή αποθαρρημένοι.

Η αποστολή τους μπορεί να είναι η αφιέρωση σε ένα άτομο ή σε μια ολόκληρη κολεκτίβα. Πολλά σκυλιά κάνουν εντυπωσιακή δουλειά με ένα άτομο ή μπορούν να επηρεάσουν και ολόκληρη ομάδα ανθρώπων όπως είναι μια οικογένεια. Ένα κατοικίδιο της οικογένειας γίνεται αχώριστος φίλος, αλλά υπάρχουν κάποια μυστικά πίσω από αυτή τη φιλία.

Είναι σαν ενεργειακοί προστάτες

Τα σκυλιά είναι σαν υπέροχοι φίλοι που απορροφούν τις δονήσεις της ανισορροπίας τόσο από εσάς όσο και από τα μέρη όπου κατοικείτε.

Εξαγνίζονται παίζοντας με το νερό, τα φυτά και άλλα στοιχεία. Θυσιάζονται για σένα όταν υπάρχουν “κακές ενέργειες” που μπορούν να σε επηρεάσουν. Ξέρουν ποια είναι η αποστολή τους και δεν θα διστάσουν να σε προστατέψουν από οτιδήποτε! Ένας καλός τρόπος να καθαρίσεις αυτή την κακή ενέργεια από τα μικρά αυτά πλάσματα είναι δίνοντάς τους πολλή στοργή και μόνο στοργή. Η παρουσία τους φέρνει πίσω τη χαρά.

Σε επιλέγουν

Πέρα από τις πεποιθήσεις σου, επιλέγουν εσένα και όχι το αντίθετο. Ακόμα και όταν έχεις την ευκαιρία να “διαλέξεις” ανάμεσα σε πολλά σκυλιά, αυτό που σε επέλεξε θα έρθει πιο κοντά σου και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη και την στοργή σου για να το επιλέξεις. Και θα ξέρεις ότι διάλεξες σωστά, αλλά δεν ήσουν εσύ που το επέλεξες.

Είναι φορείς άνευ όρων αγάπης

Τα σκυλιά είναι πιστά. Καθημερινά σας δίνουν δείγματα ταπεινότητας και άνευ όρων αγάπης. Δεν θα νιώσετε ποτέ ότι ο σκύλος σας σας έχει ξεχάσει, γιατί έρχεται πάντα να σας χαιρετήσει, κουνώντας την ουρά της ευτυχίας του όταν τον κοιτάξετε ακόμα και αν έχουν περάσει μόνο 5 λεπτά!

Οι σκύλοι σαν μικρά παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν έναν δεσμό τόσο ξεχωριστό που ο θάνατος του ατόμου που αγαπούσαν μπορεί να τους καταθλίψει σε σημείο να αφήσουν τον εαυτό τους να πεθάνει επειδή η αποστολή τους τελειώνει πλέον στον κόσμο, δεν βρίσκουν πλέον νόημα στη ζωή. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου η απώλεια του ανθρώπινου φίλου οδηγεί τα κατοικίδια ζώα να υποφέρουν από μια “αιώνια” αναμονή, την ελπίδα ότι θα επιστρέψει και αν καταλάβουν ότι έφυγε για πάντα, αφήνουν τους εαυτούς τους να πεθάνουν για να επανενωθούν μαζί τους σε ένα άλλο επίπεδο συνείδησης.

Είναι ευαίσθητα σε κάθε είδους δονήσεις αγάπης.

Συνδέονται με πολύ υψηλά, αγνά συναισθήματα και είναι απίστευτα ευαίσθητα. Είναι σε θέση να αντιληφθούν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζεστε, είναι ενεργειακά ραντάρ, είναι πάντα σε εγρήγορση ακόμα και όταν τα βλέπετε να ξεκουράζονται.

Έχουν εντυπωσιακή ακουστική ευαισθησία, όπως και όσφρηση και όραση. Μπορούν να δουν μέσα από διαστάσεις και σχέδια που οι άνθρωποι δεν μπορούν να κατανοήσουν. Γι’ αυτό γίνονται ανήσυχα και αγχωμένα μπροστά σε μια παράξενη παρουσία.

Είναι “τέλειοι συναισθηματικοί εξισορροπιστές

Σε προσωπικό επίπεδο θα εξαρτώνται πάντα από τον ιδιοκτήτη τους και την οικογένεια που τα φιλοξενεί. Βεβαιωθείτε ότι όλα είναι πάντα σε αρμονία.

Όταν αισθάνεστε λυπημένοι, καταθλιπτικοί, άκαρδοι ή έχετε οποιοδήποτε αρνητικό συναίσθημα, αναζητήστε τρόπους να βελτιώσετε την ψυχική σας κατάσταση. Η κίνηση της ουράς του σκύλου εκπέμπει δονητικά κύματα που εναρμονίζουν το περιβάλλον. Σημάδι αγάπης!

Τα σκυλιά είναι οι καλύτεροι φίλοι, οι καλύτεροι σύντροφοι για μια ζωή. Είναι παιχνιδιάρικα και αθώα πλάσματα, είναι απλά φίλοι, παιδιά που περπατούν σε 4 πατούσες φωτίζοντας τη ζωή σας!

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%