Στέλιος Νικολαΐδης

Αγαπημένοι… Έχουμε ήδη περάσει σε μια περίοδο υψηλών ενεργειών που μας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό

today2 Δεκεμβρίου, 2021

Background
share close

Οι ενέργειες αυτές αν κι αρκετά «καθησυχασμένες» από τη συμμαχία των σφαιρών έχουν αρχίσει να δημιουργούν εντάσεις σε πολλούς ανθρώπους. Πρόκειται για ένα από τα ενεργειακά αποκορυφώματα του πεδίου που έχουμε εισέλθει εδώ και καιρό το οποίο θα κορυφωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Θα ακολουθήσουν κι άλλα μέσα στην επόμενη χρονιά… Πιθανόν ισχυρότερα…

Οι ενέργειες αυτές έχουμε ξαναπεί ότι είναι διπολικές. Όσοι παράγουμε συνειδητά υψηλή πνευματικότητα και έμπρακτη εργασία για την απελευθέρωση του πλανήτη έχουμε στοχοποιηθεί ακραία από πολύ βρώμικες οντότητες και χαμηλών δονήσεων βιοπλασματικές ενέργειες διότι απεγνωσμένα προσπαθούν να κάνουν τρία πράγματα ταυτόχρονα:

1. Να τραφούν ενεργειακά με αρνητικές ενέργειες από εμάς.

2. Να μας δημιουργήσουν εμπόδια και ισχυρές προκλήσεις στην αποστολή μας μέσω της καθημερινότητας.

3. Να μας έλξουν προς τον αρνητικό πόλο ανατρέποντας τις ισορροπίες και καθυστερήσεις..

Θέλω να κάνω σαφές πως για όλους όσους αρχίσαν να αντιμετωπίζουν πολύ ισχυρές προκλήσεις υπάρχουν τρεις πιθανότητες:

1. Να εκτελούν αποτελεσματικά υψηλής σημασίας αποστολή στο ακέραιο κι αποτελούν μέγα πρόβλημα για το σκότος.

2. Να βρίσκονται ακριβώς στη μέση μεταξύ σκότους και φωτός και έλκονται επίπονα κι από τις δυο πολικότητες.

3. Και τα δύο μαζί.

Για όλους όσους δεν έχουν αισθανθεί καμία διαφορά ακόμα στην καθημερινότητα τους υπάρχουν εξίσου τρεις πιθανότητες:

1. Να έχετε φτάσει σε ένα σημείο θετικότητας και υψηλής δόνησης όπου οι ενέργειες είναι συμβατές και απειροελάχιστα τις αισθάνεστε ως δυσαρμονικές διότι είστε πλήρως στον ένα πόλο (θετικό).

2. Να έχετε βουλιάξει σε απόλυτα χαμηλές δονήσεις και ζείτε σε ένα ενεργειακό βούρκο από συνήθεια όπου πάλι δεν ενοχλείτε το σκοτεινό σχέδιο αλλά και ούτε σας επηρεάζει η διπολικότητα, μιας και είστε απόλυτα στον άλλο πόλο (αρνητικό).

3. Να είναι νωρίς ακόμα για να βιώσετε αλλαγές.

Όπως κι αν έχει η περίπτωση σας, οι ενέργειες θα ενταθούν πολύ σύντομα σταδιακά και πολλοί άνθρωποι θα αρχίσουν να βιώνουν αξιοπερίεργες καταστάσεις συμπεριφορές και προκλήσεις σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό.

Κάποιοι θ’ αρχίσουν να συνειδητοποιούν άλλες πραγματικότητες και να επικοινωνούν με άλλα όντα υψηλότερων δονήσεων από τα οποία θα λαμβάνουν μηνύματα αφυπνίσεως το πιθανότερο στον ύπνο τους αρχικά.

Κάποιοι θα λαμβάνουν προκλήσεις από όντα χαμηλών δονήσεων στον ύπνο τους ως επιθέσεις όπου θα χάνουν ζωτική ενέργεια μέσω της λαγνείας ή του φόβου.

Έχουμε εισέλθει σε μια περίοδο ξεκαθαρίσματος όπου όποιοι έχουν κάθε πόδι και σε άλλη βάρκα θα βρεθούν σε μεγάλη πίεση.

Στραφείτε ο ένας στον άλλο… σε άτομα με κοινή δόνηση ή υψηλότερη ώστε ν’ αρχίσετε να ευθυγραμμίζεστε έστω και τώρα με τη θεία σας αποστολή…

Ζητήστε θεραπείες από αδέλφια σας που γνωρίζουν και ανακουφιστικές θεραπείες από τους αρχάγγελους πριν κοιμηθείτε. αν δε ζητήσετε δε θα λάβετε ανακούφιση.

Κάντε προσευχή, να τρώτε ελαφρά, ζωντανή τροφή, και να έχετε χαρά!

Σε αυτή την ανηφόρα όποιος μας ζητήσει βοήθεια θα τον τραβήξουμε, καθώς κι εμάς μας τραβούν άλλοι όταν κολλάμε. Το πεδίο είναι πολύ πυκνό και βαρύ και θέλει αλληλοσυμπαράσταση και αλληλοβοήθεια.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%