Στέλιος Νικολαΐδης

ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!

today31 Δεκεμβρίου, 2022

Background
share close

Παιδιά πείτε μου και εσείς… Έχω παρατηρήσει αλλαγές σε άτομα που γνωρίζω και συμπεριφέρονται όντως ασυνήθιστα και περίεργα. Νευριάζουν πολύ εύκολα, αν πας να συζητήσεις κάτι λίγο πιο βαθύ υπερΦΟΡΤΩΝΟΥΝ και δεν μπορούν εύκολα να το διαχειριστούν. ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΜΑ! Δεν ακούν πραγματικά.

Ό.τι και αν είναι αυτό το κάτι, δεν επηρεάζει μόνο την διάθεση τους, αλλά και τα πράγματα που σκέπτονται, την μνήμη τους και τον τρόπο που λαμβάνουν τις αποφάσεις που καθορίζουν την ζωή τους. Αλλάζει το πώς σκέπτονται και το πώς αντιλαμβάνονται τον κόσμο γύρω τους!

Επίσης αν παρατηρήσουμε τα δελτία ειδήσεων αλλά και όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές βλέπουμε έναν υπερφίαλο εγωισμό σε όλους αυτούς τους παρουσιαστές! Έναν εκχυδαϊσμό των ηθών, τηλεδίκες, πιεστικά ψυχαγωγικά παιχνίδια! Και απειλητική ενημέρωση που κάνει χαρούμενους αυτούς που τα παρουσιάζουν όλα αυτά! Τους δίνει μία απόλαυση που φαίνεται στα πρόσωπά τους!

Επίσης υπάρχει αδυναμία συγκέντρωσης της προσοχής καθώς και μια αίσθηση υποτεταγμένης αλλά αυστηρής γραμμής στην σκέψη τους.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΦΥΓΗΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ! ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΜΟΝΗΣ!

Επίσης το βασικό συναίσθημα της αγάπης, της συμπόνιας και της ζεστασιάς είχε φύγει. Το βλέπεις να το εκφράζουν αλλά σαν ρόλο που παίζει κάποιος και όχι ως την αλήθεια του.

Λες και υπάρχει ένα αντίγραφο του παλιού καλού εαυτού που πρέπει να το «τρέξουν» στην συμπεριφορά τους και το κάνουν! Αλλά τους νευριάζει και μόνον αυτό… Οι περισσότεροι πλέον υποδύονται τον εαυτό τους με έναν άκομψο, άτσαλο και κουραστικό ακόμα και για αυτούς τρόπο.

Έχω δηλώσει προηγουμένως ότι είμαστε ηλεκτροχημικά όντα. Φαίνεται ότι η «αύρα» που περιβάλλει τους περισσότερους ανθρώπους από κάτι που δεν γνωρίζουν έχει καταστραφεί, έχει αλλάξει…

Από τι;;;

Γιατι;;;

Έχω κάποιες σκέψεις αλλά ακόμα προσπαθώ να βρω πληροφορίες… ψάχνω…

Όταν δίνετε μια αγκαλιά σε κάποιον, υπάρχει ένα αίσθημα ψυχρότητας και αδιαφορίας, αντί για την ζεστασιά και τα ευχάριστα συναισθήματα που είχαμε προηγουμένως.

Τώρα υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Σιγά σιγά νομίζω όλοι θα το δούμε αυτό. Κάτι αλλάζει την ηλεκτροχημία μας και αρχίζει να γίνεται ορατό!

Μακάρι να κάνω λάθος! Μακάρι να είμαι στον ίδιο κόσμο που ήμουν μέχρι το 2019! Όμως επειδή συζητώ και παρατηρώ, φοβάμαι πολύ ότι κάτι παίζει -και όσοι είναι εξαιρετικά δυνατοί στην παρατήρηση το βλέπουν!

Κάντε την δική σας έρευνα!

Κάτι προκαλεί αλλαγές στον εγκέφαλο…

Είναι σχεδόν εφιάλτης…

Ανάμεσα σε συντρόφους, φίλους κ.λπ. είναι ακόμη πιο ορατό… Δεν μας φτάνουν τόσα θέματα που έχουμε, έχουμε τώρα και αυτό…

Κάτι έχει αλλάξει στον κόσμο! Τίποτα δεν είναι γνωστό! Είναι σαν να πρέπει όλα να τα μάθουμε από την αρχή!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%