Στέλιος Νικολαΐδης

Άμεσος τρόπος ενεργειακής προστασίας

today28 Νοεμβρίου, 2020

Background
share close

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι οι ενεργειακές επιθέσεις ανθρώπου σε άνθρωπο γίνονται στην συντριπτική πλειοψηφία ασυνείδητα.

Αν βρεθείτε με άλλους ανθρώπους σε χώρο στον οποίο δεν αισθάνεστε καλά και νοιώθετε αρνητικές επιρροές από το περιβάλλον σας τότε οραματιστείτε ένα γυάλινο, αλεξίσφαιρο τοίχο γύρω από το σώμα σας. Ο τοίχος αυτός σας επιτρέπει να ακούτε και να βλέπετε τους άλλους αλλά δεν μπορεί κανείς να σας βλάψει. Οραματιστείτε αν θέλετε τον τοίχο αυτό να έχει καθρέπτη και να αντανακλά οτιδήποτε αρνητικό έρχεται πάνω του.

Μπορείτε επίσης να φανταστείτε γύρω από το σώμα σας μια ασπίδα φωτιάς που κατακαίει οτιδήποτε εισβάλλει στον χώρο της.

Όταν αντιληφθείτε κάποιο άτομο να εισρέει στον ζωτικό σας χώρο μπορείτε πολύ γρήγορα να σταυρώσετε τα χέρια και τα πόδια σας ώστε να δημιουργήσετε ένα κλειστό κύκλωμα. Μπορείτε επίσης να κάτσετε σταυροπόδι στην περίπτωση που είστε καθιστοί ή να σταυρώσετε τους αστραγάλους αν είστε όρθιοι. Σε περίπτωση που συναντηθείτε με ένα άτομο το οποίο γνωρίζετε ότι σας «ρουφάει» ενέργεια, τότε πλέξτε τα δάχτυλα των χεριών σας μπροστά στο ηλιακό πλέγμα και κρατήστε τους αγκώνες σφιγμένους στα πλευρά σας.

Όταν κάποιος σας κοιτάζει έντονα και προσπαθεί να σας επιβληθεί τότε μην ανταποδώσετε το κοίταγμα στα μάτια αλλά κοιτάξτε τον στο τρίτο μάτι ανάμεσα στα φρύδια. Με αυτόν το τρόπο θα αποδυναμωθεί η ενέργεια του ελέγχου. Μπορείτε να πείτε και κάποια προσευχή μέσα σας αν θέλετε ή κάποιο μάντρα.

Σε περίπτωση ενεργειακής επίθεσης στο αστρικό πεδίο μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με την ενεργειακή ασπίδα που θα δομήσετε. Αν υπάρξει κάτι έντονο ένας απλός τρόπος είναι να προσπαθήσετε να κουνήσετε το μικρό σας δάχτυλο, ή κάποιο μέρος του σώματος σας, να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας, να πείτε νοητικά την προσευχή σας ή απλά να σκεφτείτε «χάσου από εδώ».

Σε κάθε είδους ενεργειακή επίθεση είναι σημαντικό να μην φοβάστε τίποτα γιατί αν φοβάστε δυναμώνετε την αρνητική ενέργεια. Σημαντικό επίσης είναι να κάνετε τακτικές αγωγές ρέικι στον εαυτό σας, να τρέφεστε σωστά, να χαλαρώνετε, να διασκεδάζετε να κοιμάστε σωστά να ασκείστε ή να βρίσκεστε στη φύση συχνότερα γιατί όλα τα παραπάνω δυναμώνουν το ενεργειακό σας πεδίο. ***

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Η ενεργοποίηση της επίφυσης απελευθερώνει τους προγραμματισμούς μας

Στον πλανήτη που ζούμε οι κώδικες του θανάτου ή η διαδικασία της γήρανσης ενεργοποιούνται από τη στιγμή που το παιδί φθάνει στην εφηβεία. Αυτό συμβαίνει επειδή από την ηλικία αυτή σταματά να λειτουργεί η επίφυση. Αν η επίφυση παρέμενε σε πλήρη λειτουργία θα μπορούσε να κρατήσει το σώμα μας σε μόνιμη κατάσταση νεότητας. Η επίφυση είναι ο αδένας που ελέγχει κατ’ εξοχή όλες τις διαδικασίες αναζωογόνησης που λαμβάνουν χώρα στον […]

today28 Νοεμβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%