Στέλιος Νικολαΐδης

Αν έχεις πόλεμο και μπέρδεμα μέσα σου, θα μείνεις εκεί!

today9 Νοεμβρίου, 2020

Background
share close

Αν έχεις τον «σπόρο», θα καταλάβεις. Όλα τα συναφή βγαίνουν λίγα λίγα από πολλούς, για κάποια στα-δια-κή προετοιμασία.

Αν είσαι της γενιάς μας, μικρός ίσως έπαιξες κάστρα και πολιορκητές. Μόνο που αυτή την φορά, το κάστρο είναι η συνείδησή σου, και πρέπει να την δυναμώσεις απέναντι στους πολιορκητές του φόβου, της ημιμάθειας, του διαίρει και βασίλευε.

Άκου λοιπόν μια ιστορία επιστημονικής και μόνο, φαντασίας.

Κορονοιός, Κορονο Ιος, Υιος (ιός) του Κρόνου, Χρόνου

«Ο Κρόνος ήταν ο ηγέτης και ο νεότερος της πρώτης γενεάς των Τιτάνων, θεοτήτων απόγονων της Γαίας και του Ουρανού. Νίκησε τον πατέρα του, τον Ουρανό και κυβέρνησε κατά την διάρκεια της μυθικής χρυσής εποχής, έως ότου νικήθηκε από το υιό του, Δία».

Οπότε,

διά-βολος είναι αυτός που βάλει κατά του Δια, κατά της δια-αύγειας, δια-νόησης, διά-κρισης, δια-λογισμού και πολλά άλλα. Μιας και η μυθολογία είναι εκτός των άλλων και ψυχολογικό ντοκουμέντο για την λειτουργία του νου, πολύ ανώτερο από τις αντιγραφές που έκανε ο Φρόιντ …

Η αλήθεια δεν φοράει γυαλιά, βλέπει την ουσία μέσα σε όλα, και είναι πάνω από όλα, όσο το βαρυτικό διαίρει και βασίλευε εξυπηρετεί άλλους που τρίβουν τα χέρια τους με πονηρά χαχανίσματα καθώς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για να επιβάλουμε πιστεύω και απόψεις. Ανέβα πάνω από όλα αυτά, πέτα τα χρωματικά και τα και διεφθαρμένα δεσμά.

Έχουν πει πως η αλήθεια είναι ένας καθρέφτης που έσπασε σε άπειρα κομμάτια. Κανείς δεν την κατέχει και δεν μπορεί να την κατέχει ολόκληρη -ο ανθρώπινος εγκέφαλος με την τωρινή του ποσόστωση… Άρα ακόμα μαζεύει, και μαθαίνει. Κι αν ξέρει κάτι παραπάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα στάζει δηλητήριο, κρίση, μαυρίλα, φανατισμό, θυμό, κακία κ.λπ. Άλλο να μπει κανείς σε φάση πολεμιστή, και άλλο τι ακτινοβολεί κατ’ επιλογή και με σταθερότητα. Δεν είναι μόνο η ακτίνα επιρροής αλλά και η ποιότητα της ακτίνας της αγάπης και της συμπόνιας που εκπέμπει ο καθένας μας.

ΚΡΑΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ

Καλή συνέχεια με ηρεμία, ατρόμητη δύναμη, θετική ενέργεια και σκέψη, αυτογνωσία, αναβάθμιση, πίστη, ειρήνη και ενδιαφέρον για τον πλησίον μας.

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΑΥΤΟ:

«ΕΙΣ ΕΜΕ ΒΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΩΘΗΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ!»

Ησαΐας

Πιθανόν αυτά που θες να είναι πολύ κατώτερα από αυτά που αξίζεις! Γι’ αυτό μείνε ψηλά, ακόμη και στα λάθη σου! Απόλαυσε τα και ξεκόλλα!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%