Στέλιος Νικολαΐδης

Απλά και αληθινά!

today1 Δεκεμβρίου, 2020

Background
share close

Μην δοκιμάζετε τους ανθρώπους! Δεν είναι αυτοκίνητα! Έτσι κι αλλιώς θα δείξουν ό,τι είναι μέσα στο χρόνο! Ο σκοπός είναι αν μπορείτε ή θέλετε να τους έχετε κοντά σας! ΕΤΣΙ ΑΣ μην έχουμε πρόθεση με κανέναν, μόνο ΘΕΣΗ αγάπης. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει κάποιος να είναι κοντά σου αν δεν το επιθυμείς να είναι κοντά σου!

Αν βαριέσαι, φτιάξε κέφι!!! Φτιάξε ό,τι λείπει… γιατί ο θεός και ένας άνθρωπος αποτελούν πλειοψηφία!!!

Όταν χρειαζόμαστε κάτι απεγνωσμένα από τους άλλους, τότε αγνοούμε πράγματα και δυνατότητες μας! Αγνοούμε δώρα που έχουμε, και μας πετάμε εύκολα και χωρίς λόγο στην παρακμή! Μην ποτέ λοιπόν το κάνουμε αυτό! Ας είμαστε σε αυτάρκεια και επίγνωση!

Μαγκιά είναι να είσαι η συνειδητή επιλογή κάποιου όχι η ακούσια!!! Ο καθένας χρειάζεται χώρο, γι’ αυτό ΜΗΝ ζητάς τίποτα παραπάνω από αυτό που σου δίνει κάποιος, αλλιώς θα απογοητευτείς! Και αυτό είναι ΝΟΜΟΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ! Για να το δουλέψουμε λίγο !!

ΓΕΝΙΚΑ: Πόση αξία έχουμε δώσει στα μηδενικά… ούτε τα ίδια δεν θα το πίστευαν!

Οι πιο άγνωστοι γνωστοί μας είναι οι ΑΓΓΕΛΟΙ !!!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Η Θεραπεία του ενός λεπτού! Το μυστικό που θεραπεύει σχεδόν κάθε ασθένεια!

Αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω αποτελούν απόσπασμα από το βιβλίο The One-Minute Cure: The Secret to Healing Virtually All Diseases και αναφέρεται στη θεραπευτική χρήση του Υπεροξειδίου τους Υδρογόνου ή αλλιώς γνωστό ως οξυζενέ. Και για να σας προλάβουμε, το κοινό οξυζενέ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ για θεραπευτική χρήση. Το βιβλίο αναφέρεται στο Υπεροξείδιο του Υδρογόνου με πυκνότητα 35% Food Grade  (μπορείτε να το αναζητήσετε ως Η2Ο2 35% Food Grade), ενώ το κοινό […]

today1 Δεκεμβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%