Στέλιος Νικολαΐδης

Αρχάγγελοι οι φίλοι των ανθρώπων!

today24 Ιουνίου, 2021

Background
share close

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Το όνομα του σημαίνει «Αυτός που είναι σαν τον Θεό» αποκαλείται επίσης «Ο Πρίγκιπας του Φωτός». Είναι τεράστιος και κρατά στο χέρι ένα ξίφος. Το φωτοστέφανο του είναι κυανό του κοβαλτίου αναμειγμένο με βυσσινί. Όταν είναι παρών, σπίθες από αυτά τα χρώματα φαίνονται γύρω σας. Είναι ο μεγαλύτερος Πολεμιστής μεταξύ των αγγέλων- ο προστάτης και καθοδηγητής του φωτός και της αγάπης. Μας βοηθά να ξεριζώσουμε τον φόβο από μέσα μας και εμφυσσεί το θάρρος στους ανθρώπους. Θα επέμβει αμέσως για μας ιδιαίτερα αν μια κατάσταση έρχεται σε αντίθεση με το σκοπό που ήλθαμε να επιτελέσουμε σε αυτή την ζωή. Ο αρχάγγελος Μιχαήλ είναι επίσης ο επικεφαλής άγγελος για τους Εργάτες του Φωτός.

Ο Μιχαήλ βοηθά να λήξουν ειρηνικά οι τσακωμοί μέσα στην οικογένεια, με αγαπημένα άτομα, με γείτονες, με κρατικές υπηρεσίες ή ακόμα και με αγνώστους.


Ο αρχάγγελος Μιχαήλ διαλύει την αρνητική ενέργεια όταν αυτό του ζητηθεί. Πριν μπείτε σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα ή ένα χώρο με πολύ κόσμο ζητήστε από τον Αρχάγγελο Μιχαήλ να καθαρίσει όλη την αρνητικότητα. Μπορεί να μεταφέρει τους αρνητικά σκεπτόμενους ανθρώπους (είτε είναι εν ζωή είτε όχι) στο Φως του Θεού για να θεραπευτεί ο νους τους. Ζητήστε από τον αρχάγγελο Μιχαήλ βοήθεια οποτεδήποτε νοιώθετε αρνητικότητα. Θα καθαρίσει την αρνητική ενέργεια από οποιοδήποτε χώρο (όπως από τον νου και την καρδιά σας). Ζητήστε του να καθαρίσει την ενέργεια μέσα στο σπίτι σας, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο κ.λπ. Αυτό είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο μετά από διαπληκτισμούς ή άλλες αρνητικές καταστάσεις. Μπορείτε να του ζητήσετε να καθαρίσει τους φίλους σας και την οικογένεια σας, αφού έχετε την έγκριση τους.


Όποτε νοιώσετε φόβο ή ανησυχία, πέστε νοερά: «Αρχάγγελε Μιχαήλ, παρακαλώ προστάτευε με και ηρέμησε με τώρα!» Αν είστε σε ένα μέρος επικίνδυνο ή σε μια επικίνδυνη γειτονιά, ζητήστε από τον αρχάγγελο Μιχαήλ να γίνει ο αγγελικός σας σωματοφύλακας- να σας συνοδεύσει, να σας προστατεύσει και να σας οδηγήσει. Στην ουσία μπορείτε να του ζητήσετε να μείνει παντοτινά πλάι σας για να είστε πάντα ασφαλείς κάτω από την ισχυρή του προστασία. Απλά πείτε νοερά, «Αρχάγγελε Μιχαήλ, παρακαλώ γίνε ο προστάτης άγγελος μου σε όλες τις κατευθύνσεις της ζωής. Ευχαριστώ!» Και θα γίνει! Ο αρχάγγελος Μιχαήλ είναι εκείνος που θα καλέσετε όταν θέλετε να βγάλετε την αρνητικότητα και το φόβο από την ζωή σας. Επίπεδα αρνητικότητας και περιορισμένων πεποιθήσεων μπορεί να εξουδετερωθούν και να απελευθερωθούν ενεργητικά όταν λάβετε ένα αγγελικό καθαρισμό της ψυχής.

Αρχάγγελος Ραφαήλ

Το όνομα του σημαίνει «ο Θεός θεραπεύει». Ο αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο υπεύθυνος αρχάγγελος για τους θεραπευτές και τις θεραπείες σε όλο τον πλανήτη. Είναι συμφέρον για τον ν να επικαλείται την βοήθεια του αρχάγγελου Ραφαήλ για μια θεραπεία. 


Ζητήστε βοήθεια από τον Ραφαήλ όταν έχετε οποιοδήποτε πόνο, είτε αυτός είναι πόνος του φυσικού σώματος, είτε είναι συναισθηματικός ή ρομαντικός, είτε νοητικός ή πνευματικός. Με κάποιο τρόπο θα σας εμπνεύσει με ξαφνικές ιδέες και σκέψεις που θα σας δώσουν ακριβώς τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σας βοηθήσει στη θεραπεία. Δώστε προσοχή σε αυτές τις οδηγίες, που είναι η απάντηση στις προσευχές σας, και μετά ακολουθήστε τις. Όταν ζητηθεί από αυτόν βοήθεια για θεραπεία, ο Ραφαήλ περιβάλλει και διαπερνά τα άτομα αυτά με το σμαραδόχρουν πράσινο του φωτοστέφανου του. 


Το πράσινο είναι το χρώμα της θεραπευτικής ενέργειας. Οι ενορατικοί μπορεί να βλέπουν πράσινες σπίθες όταν ο Ραφαήλ είναι παρών. Εκτός από περιπτώσεις κατά τις οποίες ο θάνατος ή η αρρώστια είναι μέρος του θεϊκού σχεδίου για τον συγκε-κριμένο άνθρωπο, ο αρχάγγελος Ραφαήλ θα προμηθεύσει πρόθυμα οτιδήποτε χρειάζεται για να προωθηθεί η θεραπεία. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι δεν είναι δεδομένο ότι πάντοτε θα σπεύσει να θεραπεύσει τα πάντα αμέσως. 

Μπορεί να σας υποδείξει ότι οι αρνητικές σας σκέψεις έχουν συντελέσει στην δημιουργία της αρρώστιας, και για να απελευθερωθείτε από αυτήν θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο της σκέψης σας. Παραδώστε του τον θυμό του παρελθόντος για να τον καθαρίσει στο φως. ΄Οταν ο θυμός φύγει, θα νοιώσετε πολύ καλύτερα, θα νοιώσετε γαλήνη και τα αποτελέσματα του θυμού και της οργής στο σώμα σας θα θεραπευθούν.


Ο Ραφαήλ εκπαιδεύει και δίνει δύναμη στους θεραπευτές ψιθυρίζοντας οδηγίες μέσα στ’ αυτιά τους, όπως και στους  γιατρούς, χειρούργους, ψυχολόγους, νοσοκόμους και άλλους θεραπευτές -συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων. Οι παρεμβολές του βοηθούν τους επιστήμονες να ανοίγουν νέους δρόμους για ιατρικές θεραπείες. Ζητήστε την συμμετοχή του Ραφαήλ για να θεραπεύσει προβληματικούς γάμους, εθισμούς, οδύνη, κατάθλιψη, απώλεια, οικογενειακές σχέσεις και αγχώδη τρόπο ζωής.

Απλά επικαλεσθείτε το όνομα του ή κάνετε μια συγκεκριμένη παράκληση: «Αρχάγγελε Ραφαήλ, σε παρακαλώ, έλα στο πλάι μου και βοήθησε με να νοιώσω καλύτερα… Σε παρακαλώ να με περιβάλεις με την θεραπευτική σου ενέργεια και να οδηγήσεις τις πράξεις και τις σκέψεις μου εκεί που πρέπει, ώστε να θεραπευτώ!» Ο Ραφαήλ είναι επίσης ο αρχάγγελος ο υπεύθυνος για τα ταξίδια. Όταν μπαίνετε σε αεροδρόμιο, ζητήστε από τον Ραφαήλ να προσέχει τις αποσκευές σας, το αεροπλάνο και το ταξίδι σας. Ο Ραφαήλ και οι άγγελοι του ταξιδιού μπορούν να ελέγχουν τις αναταραχές του αεροπλάνου, να σας δώσουν οδηγίες σε περίπτωση που θα χαθείτε, να κρατήσουν ένα τρυπημένο λάστιχο φουσκωμένο, να αποτρέψουν το αυτοκίνητο σας να μείνει υπό βενζίνη (τουλάχιστον για λίγο!)


Ζητήστε από τον Ραφαήλ να κάνει άνετα όλα τα ταξίδια σας. Μην ξεχνάτε να ευχαριστείτε τον αρχάγγελο Ραφαήλ και τους αγγέλους για την βοήθεια τους!

Αρχάγγελος Ουριήλ

«Ο εκτελεστικός άγγελος, ο άγγελος που υπηρετεί» Αυτός ο αρχάγγελος που το όνομα του σημαίνει «το Φως του Θεού», φέρνει το θείο φως στην ζωή μας καθότι μετατρέπει τις οδυνηρές μνήμες και μας απελευθερώνει από τα οδυνηρά φορτία ή τις ευθύνες του παρελθόντος. Μας βοηθά να μετατρέψομε τις χειρότερες απογοητεύσεις μας στις μεγαλύτερες ευλογίες. Ο Ουριήλ μας βοηθά να απελευθερωθούμε από την ανικανότητα για συγχώρεση και την μνησικακία. Όταν τον επικαλούμεθα, ο Ουριήλ και οι στρατιές του ορμούν για να μας φέρουν γαλήνη. Ο στόχος του Ουριήλ είναι να μας βοηθήσει να αγκυροβολήσουμε στην αγάπη που είναι τόσο δυνατή όσο να αντέχει την αρνητικότητα. Καλέστε τον στην ζωή σας για να σας βοηθήσει να γίνετε κύριος όλων σας των ενεργειών. Είναι ένας άγγελος της φωτιάς, και σχετίζεται με την απόλυτη δικαιοσύνη και την μεταμέλεια. Όταν είναι παρών, μπορεί να δείτε ιώδεις, μωβ ή ασημένιες σπίθες, ή να μυρίσετε την μυρωδιά της λεβάντας.

Κατά τον Χριστιανισμό ο Ουριήλ είναι ο άγγελος της μουσικής, ο άγγελος της ποίησης, ο άγγελος της προφητείας. Η Εκκλησία τον αποδεχόταν ως έναν από τους αρχαγγέλους για πολλούς αιώνες, τον αφαίρεσαν από τα αρχεία το 745 μ.Χ. για τον λόγο ότι την ανησυχούσε πάρα πολύ η εξέχουσα θέση που ο λαός προσέδιδε στους αγγέλους.


Μερικές φορές περιγράφεται ως ο αρχάγγελος της Σωτηρίας. Ο Ουριήλ μας διδάσκει το μονοπάτι της καρδιάς, την φωτιά της αγνής αγάπης. Ζητήστε από τον Ουριήλ να σηκώσει από πάνω σας τον πόνο του παρελθόντος και θα απαλύνει την καρδιά και τον νου σας από την έλλειψη ικανότητας συγχώρησης προς τον εαυτό σας και προς τους άλλους για πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν. Το σύμβολο του Ουριήλ -ένα ανοιχτό χέρι που κρατά μια φλόγα- συμβολίζει ένα μεγάλο δώρο για την ανθρωπότητα. Είναι η φλόγα της αγάπης που πυροδοτεί την καρδιά στην υπηρεσία του Θεού. Ο Ουριήλ κρατά την φλόγα της αγάπης μπροστά για όλες τις ψυχές. Η ψυχή γεμίζοντας με την φλόγα της αγάπης αφοσιώνεται στην υπηρεσία του θεϊκού σχεδίου. Η φλόγα της αγάπης του Ουριήλ, η φωτιά του Θεού, το Φως του Θεού, εξαγνίζει την συγκινησιακή και την νοητική κατανόηση, μεταλλάσσοντας τους χαμηλότερους κραδασμούς σε συχνότητες που μπορούν να αφομοιώσουν Πνευματική Κατανόηση. Ο πλανήτης με τον οποίον ο Ουριήλ έχει σχέση είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης που συμβολίζει αγάπη.


Ο Ουριήλ δαμάζει και φέρνει αρμονία σε χαώδης καταστάσεις. Βοηθά και εδραιώνει μια κατάσταση εσωτερικής γαλήνης κατά την διάρκεια μιας κρίσης. Σε αυτόν αποδίδεται επίσης η βοήθεια και η αποτροπή ή μείωση του κινδύνου σε φυσικές καταστροφές όπως σεισμοί, τυφώνες και πλημμύρες. Μας οδηγεί σε ασφαλές σημείο κατά την διάρκεια τέτοιων περιπτώσεων.

Ζητήστε από τον Ουριήλ να σας βοηθήσει οποτεδήποτε η ζωή σας φαίνεται χαώδης και νοιώθετε συντετριμμένοι. Πείτε:
«Ουριήλ, σε παρακαλώ βοήθησε με να βιώσω αρμονία και γαλήνη σ’ αυτή την κατάσταση. Σε παρακαλώ, βοήθησε να καταστραφούν οι επιπτώσεις από οποιαδήποτε λάθη έχουν γίνει!» Αφήστε τον Ουριήλ να γαληνέψει τον νου και να σας βοηθήσει να μείνετε ψύχραιμος όταν τα πράγματα πάνε κακήν κακώς. Για παράδειγμα, αν νοιώθετε ότι τα οικονομικά σας ή οι σχέσεις αγάπης σας διαλύονται, ο Ουριήλ μπορεί να σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά για να βρείτε μια λύση στο πρόβλημα σας με ήρεμο, καθαρό και συγκεντρωμένο νου.


Όταν διανύετε μια αλλαγή ζωής γεμάτη αναταραχές, ζητήστε από τον Ουριήλ να κάνει ομαλό το μονοπάτι.

Αν έχετε προβλήματα με προϊσταμένους, συναδέλφους ή με πελάτες, ζητήστε από τον αρχάγγελο Ουριήλ να σας βοηθήσει. Θα σας οδηγήσει με θαυμαστούς τρόπους. Θα ξεχάσουν γρήγορα για ποιο λόγο ήταν θυμωμένοι!

Μερικές φορές δημιουργούμε μόνοι μας τα προβλήματα μας. Ο Ουριήλ μπορεί να μας σώσει από αυτές τις κρίσεις που δημιουργήσαμε για τον εαυτό μας. Μας βοηθάει να πραγματο-ποιήσουμε τους στόχους και τα όνειρα μας. Ζητήστε από τον Ουριήλ να γίνει συνέταιρος σας σε οποιοδήποτε τομέα εργάζεστε. Θα σας εμπνεύσει με ιδέες, θα σας εμψυχώσει, θα σας παροτρύνει και θα βοηθήσει να εμφανιστούν οι υλικές προμήθειες που χρειάζονται για αυτή την εργασία. Ο αρχάγγελος Ουριήλ παραδοσιακά θεωρείται ο άγγελος της Γης και βοηθά στην επικοινωνία με την φύση. Μπορεί να τον καλέσομε να βοηθήσει σε υλικά και γήινα θέματα. Ο Ουριήλ είναι ο άγγελος της Οικολογίας, της Επιστήμης ολόκληρης της Γης, και της διασύνδεσης όλης της ζωής που υπάρχει πάνω σ’ αυτήν.

Εποπτεύει επίσης τα πνεύματα της φύσης: τα ξωτικά και τις νεράιδες που κατοικούν στα στοιχεία της γης, στον αέρα, την φωτιά και το νερό, και που προσθέτουν τόσο πολύ στην ομορφιά της φύσης.

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%