Στέλιος Νικολαΐδης

ΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

today8 Ιανουαρίου, 2023

Background
share close

Μετά από 29 χρόνια έντονης έρευνας, ο Δρ Χawkins φέρνει τα ακόλουθα εντυπωσιακά αποτελέσματα:

Κάθε άτομο που έχει φτάσει σε Ανώτερο Επίπεδο Συνείδησης και δονείται με τη συχνότητα της αισιοδοξίας χωρίς κρίση, εξισορροπεί την αρνητική ενέργεια 90.000 ανθρώπων που δονούνται σε χαμηλότερο επίπεδο.

Κάθε άτομο που έχει φτάσει σε Ανώτερο Επίπεδο Συνείδησης ​​και δονείται στη συχνότητα της Αγνής Αγάπης, της εκτίμησης και του σεβασμού για όλα τα έμβια όντα, μετουσιώνει την αρνητική ενέργεια 750.000 ανθρώπων που δονούνται σε χαμηλότερα επίπεδα.

Κάθε άτομο που έχει φτάσει σε ένα Ανώτερο Επίπεδο Συνείδησης και δονείται στη συχνότητα της Φώτισης, της Ευτυχίας και της Ειρήνης αντισταθμίζει τις αρνητικές ενέργειες 10.000.000 ανθρώπων που δονούνται σε χαμηλότερα επίπεδα.

Κάθε άτομο που έχει φτάσει σε ένα Ανώτερο επίπεδο Συνείδησης και δονείται στη συχνότητα της Χάριτος και όταν το Αγνό Πνεύμα του εκτός σώματος είναι ένα με όλα αυτά, εξισορροπεί την αρνητική ενέργεια 70.000.000 ανθρώπων που δονούνται στα χαμηλότερα επίπεδα της Συνείδησης.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί μιλάμε για την επίτευξη της λεγόμενης κρίσιμης μάζας; Βλέπεις πώς εξαρτώνται όλα από σένα;

Έχετε ένα καθήκον και αυτό είναι να αυξήσετε τη δόνηση σας.

ΝΑ ΔΟΝΗΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΥΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Η Δύναμη του Θείου Πνεύματος δεν είναι μια αφηρημένη ιδέα, ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ!

Η Δύναμη του Θείου Πνεύματος δεν είναι μια αφηρημένη ιδέα, ούτε ένα θεωρητικό τίποτα. Είναι μια υπαρκτή και όλο ζωντάνια ΔΙΑΝΟΙΑ! Μια δραστική ΘΕΙΚΗ δύναμη. ΕΙΝΑΙ Ο ΖΩΝ ΘΕΟΣ. • Η Δύναμη του Πνεύματος δεν είναι τυφλή μηχανική ενέργεια, αλλά έχει κάτι από το χαρακτήρα μιας ζωντανής βούλησης, που αποτελεί μάλλον την αιτία της φυσικής ενέργειας, παρά ταυτίζεται με αυτήν. • Δεν υπάρχει ζωή δίχως πνεύμα και Δύναμη ΘΕΙΚΟΥ Πνεύματος, […]

today8 Ιανουαρίου, 2023

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%