Στέλιος Νικολαΐδης

Ας προσευχόμαστε ο Θεός να φωτίσει όλους τους ηγέτες να επανέλθει η πολυπόθητη ειρήνη και να σταματήσει ο πόλεμος!

today16 Μαρτίου, 2022

Background
share close

Σκέψου! Αν στην πρώτη γραμμή του πολέμου ήταν τα παιδιά όσων κυβερνούν τον κόσμο δεν θα γινόταν ποτέ πόλεμος!

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…

ΑΣ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ… Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΦΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.

Αδύνατο να μιλήσουμε για μια «διαρκή ειρήνη» εάν η Ρωσία δεν είναι μέρος της «μεγάλης αρχιτεκτονικής του κόσμου.

Τι δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος που προκάλεσε αίσθηση…

Σύμφωνα με τον ίδιο, θα είναι αδύνατο να μιλήσουμε για μια «διαρκή ειρήνη» εάν η Ρωσία δεν είναι μέρος της «μεγάλης αρχιτεκτονικής του κόσμου». Οι δηλώσεις του Γάλλου επικεφαλής κινούνται στο πνεύμα Κίσινγκερ, ο οποίος είχε προειδοποιήσει να αφήσουν την Ουκρανία να φινλανδοποιηθεί, καθώς η Ρωσία ΔΕΝ πρόκειται να αποδεχθεί είσοδό της στο ΝΑΤΟ. Προκειμένου να αποφευχθεί ή έστω να καθυστερήσει η παγκόσμια αντιπαράθεση στα πεδίο της μάχης, η Δύση θα πρέπει να σεβαστεί την Ρωσία και να διαπραγματευτεί μαζί της χωρίς πογκρόμ εναντίον Ρώσων πολιτών. Ο Μακρόν τόνισε χαρακτηριστικά ότι η Ρωσία πρέπει επίσης να γίνεται σεβαστή ως χώρα και ως λαός γιατί «δεν υπάρχει διαρκής ειρήνη αν η Ρωσία δεν είναι (μέρος)… μιας μεγάλης αρχιτεκτονικής ειρήνης στην ήπειρό μας. Γιατί η ιστορία και η γεωγραφία είναι πεισματάρες».

Η ρωσική επίθεση, που ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου, εντείνεται και ο Ρώσος πρόεδρος έθεσε ως προκαταρκτικό όρο για την επίλυση της σύγκρουσης το Κίεβο να αποδεχθεί αιτήματα της Μόσχας, ιδιαίτερα ένα ουδέτερο καθεστώς για την χώρα.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%