Στέλιος Νικολαΐδης

ΑΣΤΡΟ Άγγελοι και Αρχάγγελοι

today22 Αυγούστου, 2015

Background
share close

Άγγελοι και Αρχάγγελοι

Οι Αρχαγγελικές ενέργειες διαλύουν τις σκοτεινές σκεπτομορφές και επαναφέρουν τη φυσική ισορροπία με απλότητα και ταυτοχρόνως με εκπληκτική ευφυία. Είναι πάρα πολύ σοφό να δουλεύουμε με τις Αρχαγγελικές ενέργειες οι οποίες είναι παρούσες και περιμένουν τη δική μας εντολή για να μας υπηρετήσουν. Δυστυχώς υπάρχει μεγάλη παρανόηση και κακή πληροφόρηση όσον αφορά τη φύση των Αγγέλων και των Αρχαγγέλων. Αυτές οι ενέργειες είναι μέσα στη δομή μας, πολύ κοντά στο Κέντρο μας, την Πηγή, αυτό που αποκαλούμε Θεό. Είναι απευθείας θεϊκές, αγνές και αμόλυντες ενέργειες. Με την επίκλησή μας τις φέρνουμε πιο κοντά στην πραγμάτωση, στο επίπεδο το φυσικό. Δεν είναι κάποια “πνεύματα” που επικαλούμαστε και έρχονται από κάπου “έξω” από μας, αλλά είναι ΜΕΣΑ μας, κοντά στο Κέντρο μας. Η φύση τους είναι πάρα πολύ γρήγορη, πάλλονται δηλαδή σε πολύ υψηλές συχνότητες. Οι σκοτεινές σκεπτομορφές (όπως η θλίψη ή η λαγνεία) αντιθέτως, πάλλονται σε αργή συχνότητα.

Όσο πιο πολύ ευθυγραμμίζεται κανείς με τη ροή της θεϊκής Συχνότητας, τόσο όλη του η υπόσταση αρχίζει να μετουσιώνεται. Στο μέλλον θα μπορούμε να δρούμε κατευθείαν στο φυσικό επίπεδο και να το μεταλλάσσουμε κατά βούληση. Πρέπει όμως να απαλλαγεί από την ”παχυλότητα” το DNA μας. Οι Αρχάγγελοι είναι οι πιο χρήσιμοι βοηθοί σ’ αυτή τη μετουσίωση, αφού όπως είπαμε είναι απευθείας θεϊκές ενέργειες. Στο πνευματικό μονοπάτι, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πορευτεί κανείς χωρίς τη βοήθεια των Αρχαγγέλων, τους οποίους  αργά ή γρήγορα συναντά. Η δική μας συνειδητή επίκληση φυσικά επιταχύνει τη διαδικασία, αφού κάνουμε συνειδητή προσωπική αίτηση για την αναγωγή μας στην αγγελικότητα μέσα από την συνεργασία μας μαζί Τους.

Πηγή: neoastro.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

ΑΣΤΡΟ Αγαπώντας ελευθερωνόμαστε

Αγαπώντας ελευθερωνόμαστε Να αγαπήσουμε και να αποδεχθούμε ένα προς ένα όλα τα κομμάτια του εαυτού μας, δηλαδή τους άλλους ανθρώπους! Αγαπώντας  τους ανθρώπους και αποδεχόμενοι τα στοιχεία του εαυτού τους που μέχρι σήμερα  δυσκολευόμαστε να αποδεχτούμε, κάνουμε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εσωτερική μας ανύψωση. Αυτό που εμείς βλέπουμε ως "άλλον άνθρωπο" έξω από μας, στην ουσία είναι ένα με μας, ίδιο υλικό σε διαφορετικό σώμα. Τα στοιχεία που δεν μας αρέσουν στους […]

today21 Αυγούστου, 2015

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%