Στέλιος Νικολαΐδης

ΑΣΤΡΟ TO ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

today8 Αυγούστου, 2015

Background
share close

Ο κόσμος των Αγγέλων είναι ο κόσμος της Αγάπης! Κάθε υπέροχο σχέδιο που βοήθησε την εξέλιξη έγινε εφικτό υπό την αιγίδα της αγάπης των Αγγελικών Δυνάμεων  που είναι οι Κτίστες των Μορφών. Η μεγάλη Αγγελική Ιεραρχία από τα βάθη του χρόνου εξυπηρετεί την ανθρωπότητα και τον Θεό. Οι Άγγελοι εξυπηρετούν  τον άνθρωπο με όλη τη δύναμη της ύπαρξής τους,  χωρίς να έχουν ανθρώπινη θέληση ή επιθυμία, αφού η φύση τους είναι υπακοή στην Αγάπη.

Είναι οι προάγγελοι του Καλού και πάντοτε προπορεύονται της θείας Εκδηλώσεως, όπως και κατά την Γέννηση του Ιησού. ΄Οταν η συνείδησή μας παραδέχεται την παρουσία Αγγέλων στα σπίτια μας, στις αύρες μας, στη ζωή αυτών που αγαπάμε, τότε η Αγγελική ενέργεια διοχετεύεται ευκολότερα για την βοήθεια ενός ανθρώπου, ενός έθνους,  μιας φυλής κ.λπ. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζουμε την ύπαρξη του Φύλακα Άγγελού μας.

Για χιλιάδες χρόνια η ανθρώπινη κακοδαιμονία αρνήθηκε την ύπαρξη των Αγγέλων και, εάν δεν υπήρχαν τα πνεύματα της Γης που αναγνώριζαν και αγαπούσαν την παρουσία τους, οι Αγγελικές Δυνάμεις θα είχαν επιστρέψει προ πολλού στο Ουράνιο Βασίλειο τους.

Αυτό θα είχε ως συνέπεια στην πορεία, να σταμάταγε η Γη να υπάρχει και οι υπάρξεις της θα έχαναν το πλανητικό τους οίκημα για να εκπληρώσουν το θεϊκό Σχέδιο.

Οι  Άγγελοι ελκύονται στη Γη και υποστηρίζουν τον άνθρωπο με την ακτινοβολία ενέργειας των θείων Αρετών τους. Τούτο συμβαίνει γιατί η ακτινοβολία της Αύρας των Αγγέλων είναι θετική, εποικοδομητική, αγνή και τέλεια. Όταν η ακτινοβολία αυτή γενικευθεί και διεισδύσει σε ολόκληρο τον πλανήτη, μαζί με τις υπάρξεις που είναι πάνω σε αυτόν, θα αλλάξει την ποιότητα της ενέργειας ολόκληρης της φυλής και θα φέρει όλους  τους ανθρώπους σε κατάσταση αρμονίας και ειρήνης.

Το έργο τους είναι πολυποίκιλο και περιλαμβάνει τα πεδία της Προστασίας, της Φώτισης, της Αγάπης, της Τελειότητας, της Συγκέντρωσης, της Θεραπείας και της Επίκλησης – στην πραγματικότητα όλες τις ιδιότητες των Επτά Σφαιρών.

stelios

Πηγή: neoastro.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Διασκέδαση

Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί σας δίνουν ραντεβού στη θάλασσα – Δείτε το τρέιλερ

Ο Μπραντ Πιτ, μετά την απρόσμενη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του «Fury» και το περσινό του (πρώτο) Όσκαρ ως παραγωγός της ταινίας «Δώδεκα χρόνια σκλάβος» του Στιβ Μακ Κουίν, δείχνει να προσέχει τα βήματά του, που πλέον μοιάζουν πιο στιβαρά και με περισσότερο θάρρος. Αυτή τη φορά θα εμπιστευτεί -για δεύτερη φορά- την τύχη του στα χέρια της συζύγου του Αντζελίνα Τζολί, η οποία, μετά τη «Γη από αίμα και […]

today7 Αυγούστου, 2015

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%