Στέλιος Νικολαΐδης

Αυτοί που γεννήθηκαν και προστατεύονται από Φωτεινά Όντα

today31 Ιανουαρίου, 2022

Background
share close

Για ποιο λόγο υπάρχει τέτοια αδικία κατά των λαών, φοβούνται την αφύπνιση των πολιτών στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο και προσπαθούν να σταματήσουν με χιλιάδες δικαιολογίες και τεχνάσματα αυτό το αναπόφευκτο ξύπνημα που είναι ασυγκράτητο;

Πρέπει να καταφέρουμε να υπερβούμε τον εαυτό μας αν και παντού γύρω μας υπάρχουν εμπόδια, τρόμος και κρίσεις, γιατί έτσι αποδεικνύουμε ότι έχουμε έναν ειλικρινή πόθο υπέρβασης των εμποδίων και βελτίωσης, όχι μόνο για τον εαυτό μας αλλά και για να γίνουμε σωστοί καθοδηγητές παιδιών και οικογενειών.

Σχετικά μ’ αυτό: γιατί γεννιούνται παιδιά διαφορετικά, με ικανότητες πέρα από το φυσιολογικό, που διαθέτουν ικανότητες, δεξιότητες και μία ευαισθησία πέρα από τα φυσιολογικά όρια, είναι πιο εύστροφα, διαισθητικά, ώριμα και διαθέτουν ανώτερη ευφυΐα;

Είναι παιδιά που έχουν περισσότερο εξυψωμένη γενετική προδιαγραφή, ή Αστρικά Γονίδια, τα οποία έχουν ενσαρκωθεί σε ανθρώπινα σώματα για να μας βοηθήσουν, και προστατεύονται από Φωτεινά Όντα!

Πραγματικά, απ’ ότι βλέπουμε, είναι πολύ σημαντικό να δηλώσουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία άνευ προηγουμένων αλλαγή σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αλλαγή που βλέπουμε ιδιαίτερα σε πολλά παιδιά και νέους που καθοδηγούνται σωστά.

ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΟΝΤΑ, ΑΓΙΑΖΟΥΝ, ΦΩΤΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%