Στέλιος Νικολαΐδης

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΕ!!!

today26 Απριλίου, 2023

Background
share close

Ο πατέρας Αντώνιος είναι ένας άγιος άνθρωπος, φιλάνθρωπος με αγάπη για τα παιδιά και μεγάλη αφοσίωση στην εκπαίδευσή τους. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε, πάντα βρισκόταν δίπλα στα μικρά αλλά και στα παραβατικά παιδιά, προσπαθώντας να τα βοηθήσει να βρουν τον σωστό δρόμο στην ζωή τους -περνώντας μέσα από πολλούς κινδύνους παραβατικών προσωπικοτήτων και δυσκολίες που ο καθημερινός άνθρωπος σαν κι εμάς δεν θα μπορούσε να αντέξει ούτε για μία ώρα.

Ο πατέρας Αντώνιος έκανε πολλές θυσίες για να μεγαλώσει αυτά τα παιδιά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη τους όταν κανείς άλλος δεν ήθελε να το κάνει. Πολλές φορές βρισκόταν σε δύσκολη θέση, αλλά ποτέ δεν έχασε την πίστη του στο ανθρώπινο είδος και στην δύναμη της αλληλεγγύης Αλλά κυρίως στην βοήθεια που του έδινε ο Θεός για να εκτελεί αυτό το απίστευτα δύσκολο έργο!

Ο πατέρας Αντώνιος ένας ήρωας, ένας άγιος άνθρωπος που δεν φοβόταν να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες και να προσφέρει την ζωή του για τους άλλους.

Σήμερα, ευχόμαστε χρόνια πολλά για την ανάστασή του Κυρίου! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΤΩΝΙΕ!

Ο πατέρας Αντώνιος καθημερινά είναι στις καρδιές μας και στις προσευχές μας ως παράδειγμα αφοσίωσης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Το φως και η δύναμη του Θεού είναι πάντα κοντά του!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%