Στέλιος Νικολαΐδης

Δεν είμαστε μέσα στο ΜΑΤΡΙΧ!

today20 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

Ό,τι συμβαίνει δεν είναι παρά μια ταινία που αναπαράγεται στον νου της συλλογικής συνείδησης και παρουσιάζεται σαν «πραγματικότητα». Δεν έχει σχέση με χρήματα ή υπολογιστές. Είναι μια πνευματική αλλαγή που λαμβάνει χώρα.

Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να ελευθερωθούν από την Μήτρα. (MATRIX)

Ένας πόλεμος είναι σε εξέλιξη που θα διαμορφώσει το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης και ο κόσμος που αφήνουμε για τα παιδιά είναι σιωπηλά αισιόδοξος για το μέλλον, επειδή η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια να ξεφεύγει από την μήτρα.

Η ανθρώπινη φυλή έχει υποδουλωθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια, έχουμε κρατηθεί σε μια ψυχική φυλακή από σκοτεινές και μυστικές κοινωνίες που έχουν κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μας καταπιέσουν και να μας εμποδίσουν να συνειδητοποιήσουμε τις δυνατότητές μας.

Η ανθρωπότητα δείχνει σημάδια απελευθέρωσης από την μήτρα.

Τι στιγμή να είσαι ζωντανός! Είναι συναρπαστικές εποχές.

Ναι, φυσικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για χαζά πράγματα, όπως αυτά που προβάλλει η τηλεόραση, αλλά ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού έχει αφυπνιστεί.

Το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα υπάρχει ένας πόλεμος μεταξύ των ανώτατων αφεντάδων μας και εκείνων που θέλουν να μας ελευθερώσουν.

Ποια είναι η μήτρα; (MATRIX)

Η μήτρα είναι ένα διανοητικό «ολογραφικό σύμπαν» που προβάλλεται σε μας από εκείνους που θέλουν να μας ελέγξουν ξεκινώντας από την εκπαίδευση που δεχόμαστε από τα διάφορα κέντρα, σχολεία, σχολές, χειραγωγούς κ.λπ.

Η ανθρωπότητα καταπιέζεται και ελέγχεται με αυτόν τον τρόπο επί χιλιετίες. Πιστεύουμε ότι είναι πραγματικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλά μια «ταινία» που αναπαράγεται στην συλλογική συνείδηση και  παρουσιάζεται ως «πραγματικότητα».

Μερικοί από τους πλουσιότερους και πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο είναι πεπεισμένοι ότι ζούμε σε μια διανοητική, ψηφιακή προσομοίωση.

Τουλάχιστον δύο από τους δισεκατομμυριούχους της Σίλικον Βάλεϊ επενδύουν χρήματα για να βγάλουν τους ανθρώπους από την προσομοίωση όπου νομίζουν ότι ζούμε.

Είναι μια πνευματική αλλαγή που πρέπει να γίνει, όχι πειρατεία.

Αυτή η πνευματική αλλαγή λαμβάνει χώρα.

Οι άνθρωποι έχουν βαρεθεί τους περιττούς πολέμους, την ολοκληρωτική ηγεσία και τον αυταρχικό έλεγχο.

Οι άνθρωποι ξυπνούν εξαιτίας αυτού που είναι πραγματικά σημαντικό στη ζωή.

Φοβήθηκαν πραγματικά ότι ο κόσμος θα καταρρεύσει πολύ σύντομα και ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο.

Έχασαν κάθε ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να σώσουμε τους εαυτούς μας από τις σκοτεινές δυνάμεις του κόσμου.

Αλλά άνοιξε τα μάτια σου για ένα λεπτό και κοίτα γύρω σου τι συμβαίνει.

Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι άνθρωποι σηκώνουν το πέπλο τής σε απίστευτο ιστό διασυνδεδεμένης χειραγώγησης.

Το να αγαπάς ή να μισείς σημαίνει να επιτρέπεις ή όχι στην ανθρωπότητα να ξυπνήσει από τον ύπνο της. Και βλέπεις ότι οι ίδιοι λίγοι άνθρωποι, οι ίδιες μυστικές κοινότητες, η αυθεντική Νέα Παγκόσμια Τάξη, ελέγχουν ενεργά την ζωή μας και καταστέλλουν την πραγματική μας ικανότητα.

Αλλά οι άνθρωποι σιγά σιγά ξυπνάνε.

Είναι καιρός να ανακτήσουμε την άπειρη δύναμή μας και να ανοίξουμε τις πόρτες της ψυχικής φυλακής που μας παρακίνησε να χτίσουμε τους εαυτούς μας.

Δεν είναι εύκολο, αλλά ήρθε η ώρα να περπατήσουμε στο φως της ελευθερίας!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΔΥΝΑΜΗ ΣΚΕΨΗΣ, ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ, Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%