Στέλιος Νικολαΐδης

ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ!

today31 Ιανουαρίου, 2023

Background
share close

Α) Όταν οι Έλληνες πήγαν να συναντήσουν τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό, Εκείνος είπε: «Eλήλυθεν η ώρα να δοξαστεί ο Υιος του Ανθρώπου».

Β) Οι μαθητές Του και Απόστολοι του Λόγου Του στο ευαγγέλιο απευθύνονται προς Θεσσαλονικείς, προς Κορινθίους κτλ. Δίδαξαν τον Λόγο Του Χριστού πρώτα στην Ελλάδα.

Γ) Η Αποκάλυψη του Ιωάννου έγινε σε Ελληνικό νησί, στην Ιερή Πάτμο.

Δ) Το κράτος της Πλατυτέρας των Ουρανών, της Υπεραγίας Θεοτόκου, το Άγιον Όρος είναι επίσης στην Ελλάδα.

ΕΛΛΑΣ ΠΑΤΡΙΣ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ! Πώς να μην μας μισεί ο Σατανάς όταν ξέρει πως οι Έλληνες είναι ο αγαπημένος λαός Του Θεού;

Δυστυχώς κατάφεραν όμως οι σατανιστές και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΞΕΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ και πήραν τον έλεγχο σε όλο το πλανήτη. Ελέγχουν τα πάντα. Οδηγούν τον πλανήτη στο παγκόσμιο ολοκαύτωμα. Στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο με σκοπό όλα να καίγονται γύρω μας, παντού θάνατος, φτώχεια, δυστυχία, οι άνθρωποι να φτάσουν στο σημείο να σκοτώνουν ο ένας τον άλλον για ένα κομμάτι ψωμί ή για λίγο νερό, όλοι στην απόλυτη απόγνωση!

Οι δαίμονες ήδη υπάρχουν στον κόσμο μας, ανάμεσα μας και καταλαμβάνουν σώματα ανθρώπων αλλά δεν είναι ορατοί ακόμα.

Αναγκάζουν τους ανθρώπους που έχουν καταλάβει τα σώματα τους να κάνουν φόνους, μοιχείες, παιδεραστίες, να αυτοκτονούν και έτσι κερδίζουν ψυχές για τον άρχοντά τους, τον Σατανά. Είναι πάρα πολλοί οι δαίμονες και ο κάθε ένας από αυτούς έχει την αποστολή του.

Ο Παγκόσμιος στρατός που έχει ετοιμαστεί είναι από δαίμονες που έχουν καταλάβει σώματα ανθρώπων. Επίσης δεν θα αναφέρω ονόματα (τουλάχιστον όχι ακόμη) για λόγους ασφαλείας, αλλά οι παγκοσμιοποιητές της νέας τάξης που είναι σε θέσεις κλειδιά και κυβερνούν τον πλανήτη είναι όλοι μολυσμένοι. Δηλαδή έχουν καταληφθεί από δαίμονες και λειτουργούν πειθήνια υπό τις εντολές του Σατανά.

Πολύ απλά θα το τονίσω πάλι εδώ: είναι οντότητες, αλλοδιάστατα όντα! Υπάρχουν! Είναι πρόσωπα οι Δαίμονες, ασώματα αλλά υπάρχουν.

Δυστυχώς έχουν πάρει πολλούς ανθρώπους με το μέρος τους και κυρίως την νεολαία. Μέσα από τις ταινίες και τα βίντεο, με συγκροτήματα που υμνούν το Σατανά, έχουν κερδίσει πάρα πολύ κόσμο από όλη την ανθρωπότητα. Υπάρχουν πολλοί σατανιστές που κάνουν μέχρι και ανθρωποθυσίες.

Τι κάνουμε γι’ αυτό;

Να έχουμε Πίστη στο Θεό και δεν θα χαθούμε. Ό,τι και να κάνουν δεν θα κερδίσουν. Λίγος θα είναι ο χρόνος τους. Θα γκρεμιστούν μαζί με τον αρχηγό τους τον αντίχριστο μια για πάντα στην Άβυσσο!

Εμείς οι Έλληνες τώρα υποφέρουμε, αλλά φτάνει στο τέλος της αυτή η δυστυχία. Με προσευχή, αγάπη και συμπόνια! Κρατηθείτε Έλληνες! Έχετε Πίστη. Ο Θεός δεν θα αφήσει να χαθεί ο λαός Του.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%