Στέλιος Νικολαΐδης

Διαῤῥήξωμεν τοὺς δεσμοὺς αὐτῶν καὶ ἀποῤῥίψωμεν ἀφ᾿ ἡμῶν τὸν ζυγὸν αὐτῶν (Ψαλ. 2.3)

today27 Οκτωβρίου, 2020

Background
share close

Ξέρεις ότι, η χημική αλλαγή που συμβαίνει στο σώμα όταν αλληλεπιδράς με κάτι ή κάποιον στην ζωή, επιστημονικά ονομάζεται ανθεκτική περίοδος. Σε χημικό επίπεδο, αισθάνεσαι ξαφνικά διαφορετικά και δεν ξέρεις πώς να ελέγξεις τις συναισθηματικές σου αντιδράσεις στα γεγονότα. Αυτές οι αισθήσεις διαρκούν για ώρες ή μέρες και ονομάζονται διάθεση. Όταν τώρα η ίδια ανθεκτική περίοδος διαρκεί για εβδομάδες ή μήνες, τότε αρχίζει να αναπτύσσεται η ιδιοσυγκρασία. Και όταν αυτή διαρκεί για χρόνια, τότε γίνεται χαρακτηριστικό της προσωπικότητας.

Όταν απαλλάσσεις τον εαυτό σου από αρνητικά συναισθήματα, απελευθερώνεις ενέργεια. Τότε το σώμα δεν είναι πια δούλος του παρελθόντος. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με αυτό που συμβαίνει πραγματικά -οπότε μην αναλύεις τι συνέβη, απλά απελευθέρωσε τον εαυτό σου από αυτά τα συναισθήματα.
Μια ανάμνηση απαλλαγμένη από συναισθηματική φόρτιση ονομάζεται σοφία!

Οπότε αν ζεις με το ίδιο συναίσθημα κάθε μέρα και το έχεις προγραμματίσει στο σώμα σου να γίνεται η ψυχή αυτού του συναισθήματος, τότε κοιτάς την ζωή σου μέσα από την σκοπιά του παρελθόντος. Όταν ελευθερώνεις το σώμα από αυτές τις αλυσίδες των συναισθηματικών εξαρτήσεων, όταν το σώμα δεσμεύεται στην παρούσα στιγμή και απελευθερώνει ενέργεια, αυτό αποκαλείται χαρά! Και εκείνη την στιγμή, βλέπεις τις πιθανότητες που ποτέ σου δεν είχες ξαναδεί, επειδή δεν τις παρατηρείς πια από την σκοπιά του παρελθόντος!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Υπάρχει μια νοημοσύνη που μας δίνει ζωή!

Αυτή η νοημοσύνη, συντονίζει όλες μας τις σωματικές λειτουργίες!  Όταν ζητάς από αυτήν την νοημοσύνη να κυλήσει μέσα και γύρω σου, ανοίγεις την πόρτα των ευκαιριών! Αν ζεις την ζωή σου προσκολλημένος στα συναισθήματα που έχεις εσωτερικεύσει, δεν θα βρεις ποτέ την απάντηση! Τα αισθήματα είναι καταγραφές του παρελθόντος, και όταν τα αναλύεις, προσκολλάσαι στο συρτάρι του παρελθόντος! Αν προσπαθείς να χρησιμοποιήσεις το μυαλό σου για να αλλάξεις το μυαλό σου, […]

today27 Οκτωβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%