Στέλιος Νικολαΐδης

Δρακονιανοί, μια οντότητα που κατάφερε να μπει μέσα στον άνθρωπο!

today27 Ιουνίου, 2023

Background
share close

Όταν μιλάς πλέον με κάποιον, πέρα από το κέλυφος της προσωπικότητας του το οποίο μπορεί και το διαχειρίζεται εύκολα και νομίζεις ότι είναι το πρόσωπο που ξέρεις, αν τον ψάξεις λίγο καλύτερα ή τον πιέσεις, μπορεί να αρχίσει να σου απαντά μία άλλη οντότητα σε συνδυασμό με τον άνθρωπο που γνωρίζεις! Εκεί είναι που παθαίνεις το πρώτο σοκ. Όλο αυτό φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας και συνωμοσιολογίας. Αν όμως κοιτάξεις καλύτερα στο περιβάλλον σου και γίνεις πιο παρατηρητικός θα μπορέσεις να το δεις.

Με διάφορους τρόπους η οντότητα αυτή μπόρεσε να μπει μέσα στο ανθρώπινο DNA και στον υποατομικό κόσμο των κυττάρων και σιγά σιγά να χρησιμοποιεί το ανθρώπινο σώμα και την συνείδηση χωρίς να γίνεται αντιληπτή!

Συνοψίζοντας

Αυτή η οντότητα, όπως μια γυναίκα που κυοφορεί, βρήκε τρόπο να στεγαστεί και να ενοικεί μέσα στον άνθρωπο. Στην αρχή σαν «σπέρμα» που μπήκε στον οργανισμό με κάποιους τρόπους και με τον καιρό υπάρχει ως συν-ένοικος σε δικό της επίπεδο. Μέσα όμως στο ίδιο σώμα του ανθρώπου γίνεται ΞΕΝΙΣΤΗΣ.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%