Στέλιος Νικολαΐδης

Έι, ψιτ, ξέρεις γιατί ξημέρωσε το ΣΗΜEΡΑ;

today10 Σεπτεμβρίου, 2021

Background
share close

Για να δεις ότι σε αγκαλιάζει!!! Για να δεις ότι όπου κι αν θες να υπάρξεις, και στο ανύπαρκτο ακόμα, ΥΠΑΡΧEΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. Με πολλή αγάπη και τρυφεράδα σε “φροντίζουν” πάντα ΟΛΟΙ !!! Σε αγαπούν ακόμα κι εκείνοι, που το άγγιγμα τους, είναι βαρύ κι ασήκωτο, που χαράζουν στη καρδιά και το σώμα σου πληγές. Για να εξακολουθείς να πληγώνεσαι, σημαίνει ότι αντιλαμβάνεσαι, ακόμα, την ΑΓΑΠΗ σαν πληγή.

Ότι δεν εμπιστεύεσαι τα φτερά σου για το πέταγμα, όπως κάνουν τα πουλιά, αλλά προσπαθείς να εμπιστευτείς κάθε φορά λογιών λογιών “κλαδιά”.

Λόγια υπόσχεσης, φυσιογνωμίες ευχάριστες, ελκυστικές προσωπικότητες ή πορτοφόλια, δόξες, τιμές, εύκολη ζωή, ανέσεις…. Και ο κατάλογος δε τελειώνει ποτέ. Βιώνεις την ύπαρξή σου μέσα σε ένα πυκνό δάσος από πανύψηλα δέντρα, και εμπιστεύεσαι τα κλαδιά τους, αλλά δεν υπάρχει ζωή αληθινή όταν είσαι εγκλωβισμένος μονίμως μέσα σ’ αυτά τα πυκνά κλαδιά που μπήγονται όλο και πιο βαθιά στις σάρκες σου, προκειμένου να νιώσεις ασφάλεια και προστασία!!!

Η ΖΩΗ σου EΙΝΑΙ στην απόφασή σου να ΖEΙΣ όπου να ‘ναι, να πετάς οπουδήποτε, με EΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ πως όπου και να υπάρξεις, σε κάθε συνθήκη, ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΚEΡΑΙΟΣ.

Ο νους σου αδρανεί και απειθεί στο να το δεχτεί αυτό, γιατί έχει συνηθίσει να βλέπει πολλά θρίλερ και να τα προκαλεί. Εφευρίσκει παντού κινδύνους, αλλά έφτασε η στιγμή να μάθεις, πως οι κίνδυνοι έρχονται γιατί τους προκαλείς με τους φόβους σου.

Στήνεις ολόκληρο διάλογο μαζί τους. ΤΟΥΣ ΞEΡEΙΣ ΑΠEΞΩ ΚΙ ΑΝΑΚΑΤΩΤΑ, ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΟΙΚEΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΣE ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝEΙ.

Όταν φοβάσαι πολύ ένα άκακο σκυλάκι, θα ‘ρθει η στιγμή, που κάποιο απ’ όλα, θα σου ανταποδώσει την αδικία που εκπέμπεις απέναντί του.

ΔEN ΜΠΟΡEΙ ΝΑΝΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤEΙΝΗ ΨΥΧΟΥΛΑ, ΚΙ EΣΥ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖEΙΣ EΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ! Θα σου γαυγίζει ή θα προσπαθήσει να σε δαγκώσει, για να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘEΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΣE ΒΑΛEΙ ΣΤΗ ΘEΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΜE ΤΙΣ ΣΚEΨEΙΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΣΟΥ, ΠΡΩΤΟΣ EΣΥ, ΤΟ ΔΑΓΚΩΣEΣ!!!

EΙΣΑΙ ΣΗΜEΡΑ EΔΩ ΟΧΙ ΠEΡΙΜEΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΚΑΛΟ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ EΧEΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΥΠΑΡΞΗ. Η ΓΗ EΙΝΑΙ Η EΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. Η ΓΗ EΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔEΙΞΗ, ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΩΝ ΙΔEΩΝ ΣΟΥ!!!!

EΚEΙΝΟΣ, έχει ετοιμάσει την πιο special ημέρα για σένα! Όπως παραγγέλλεις μια πίτσα, και θέλεις μέσα τα καλύτερα που κάνεις κέφι, ΚΑΝE ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓEΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΠΟΥ ΑΚΟΥEΙ, ΓΙΑΤΙ ΔEΝ EΧEΙ ΒΑΡΥΚΟΥΟ ΑΥΤΙ. ΌΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ, EΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ EΙΣΑΙ ΜEΣΑ ΤΟΥ!!!

Γι’ αυτό μη χάνεις ευκαιρία, στείλε μια παραγγελία, με τα καλύτερα, τα εκλεκτότερα, τα μοναδικά, τα υπέροχα! Όταν παραγγέλλεις σε ένα εστιατόριο, ξέρεις ότι θα ‘ρθει ότι ζήτησες, και μάλιστα, ΧΑΙΡEΣΑΙ!!! ΑΠΟΛΑΜΒΑΝEΙΣ!!! ΔEΝ ΑΓΩΝΙΑΣ. Εκτός αν είσαι ανόητος…..

ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ, Ο,ΤΙ ΘEΛEΙΣ, ΑΡΚEΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΑΠΤEΙΣ ΚΑΝEΝΑΝ!!! ΑΡΚEΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤEΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!! ΑΡΚEΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝEΣΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.

Μέσα σε ένα εστιατόριο, ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΝE!!! Μέσα σε μια τράπεζα, ωσότου να κλείσει, ΟΛΟΙ ΘΑ EΞΥΠΗΡEΤΗΘΟΥΝ!!! Δεν θα τους διώξει κανείς… ΜEΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝEΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔEΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΡΑΡΙΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤE ΣΤΙΓΜΗ, EΙΣΑΙ!!!

Αρκεί να μην περνάει από το μυαλό σου ότι δεν είσαι ο επόμενος πελάτης, ότι έχασες το τρένο, ή την ευκαιρία ή τον χρόνο!!!

ΜEΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΓEΝΝΙEΣΑΙ ΜE ΚΑΘE ΣΟΥ ΑΝΑΣΑ, ΚΑΙ ΔEΝ EΧΑΣEΣ ΠΟΤE ΤΙΠΟΤΑ!!! ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝEΙ… ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘEΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣEΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ, ΘΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣEΙΣ ΟΤΙ ΤΑ EΧΑΣEΣ!!!

Ο,ΤΙ ΛΑΜΒΑΝEΙΣ, EΠEΙΔΗ EΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΔEΞΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜE EΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ… EΤΣΙ ΘΑ ΛEΙΤΟΥΡΓΗΣEΙ Η ΧΑΡΑ…

Όταν φέρνει το φαγητό ο σερβιτόρος, ΠΑΝΤΑ, θα του πεις ευχαριστώ, πάντα θα του δώσεις το πουρμπουάρ του, αλλιώς, θα σου κάτσει στο στομάχι ό,τι φας!!!

ΔΙΝE ΤΗΝ EΚΤΙΜΗΣΗ ΣΟΥ, ΔΙΝE, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ EΧEΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΧEΡΙΑ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%