Στέλιος Νικολαΐδης

ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ απαράδεκτο, απάνθρωπο, ανήθικο και σκληρό το 2 0 2 3…

today31 Μαρτίου, 2023

Background
share close

…ένας άνθρωπος να μην έχει την δυνατότητα να πληρώσει το ηλεκτρικό, το νερό και την διατροφή του! Και ένα κράτος να μένει αδιάφορο για αυτόν τον άνθρωπο!

Όμως,

1. Ένα σωστό κράτος θα είχε για τους οικιακούς καταναλωτές ρεύμα, νερό, περίθαλψη και βασικά είδη διατροφής δωρεάν!!!

2.Οι μισθοί θα ξεκινούσαν από 1500 ευρώ, οι ώρες εργασίας μέχρι 6 -ξεκινώντας από τις 9 το πρωί ή το απόγευμα, και από εκεί και πέρα υπερωρίες όποιος θέλει!

3. Η κυβέρνηση θα έπρεπε να κρίνεται το πολύ κάθε διετία με βάση το έργο που προσφέρει! Και αν δεν αποδίδει, μετά την διετία μέσω της ψήφου να αλλάζει.

4. Για βουλευτής και υποψήφιος πρωθυπουργός να μπορεί να είναι καθένας που θέλει και νομίζει ότι μπορεί να προσφέρει κάτι για το κοινό καλό.

5. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ!!!

Όμως έτσι θα έπρεπε να είναι για τα παιδιά μας και εμάς… Μοιάζει με όνειρο και όμως θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα αν ήθελαν, αν δεν τα παντελόνιαζαν οι περισσότεροι -είτε οι ίδιοι είτε μέσα από τα δισεκατομμύρια που δίνουν στις πολυεθνικές.

Τώρα εσύ και εγώ καθόμαστε και δουλεύουμε αγωνιώντας για το ρεύμα, το νερό, το φαγητό, τα σπίτια μας. Και όμως μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Εγώ είπα μία σκέψη -εσείς πετάξτε την σαν ανέφικτη. Κι όμως μπορεί να γίνει.

Απλά δεν υπάρχει θέληση για κάτι τέτοιο! Αν είχες αυτή την δυνατότητα, δεν θα σκεφτόσουν ούτε θα αγωνιούσες για το ρεύμα, το νερό, το τηλέφωνο, το ενοίκιο κ.λπ.,  αλλά θα σκεφτόσουν γύρω από αυτούς για να βρεις λύση ώστε να έχεις στην κυβέρνηση τους καλύτερους! Και αυτό δεν το θέλει κανείς.

Θέλουν το μυαλό σου να είναι απασχολημένο και τρελαμένο με την καθημερινότητα σου για να μπορέσεις να καλύψεις τις ανάγκες σου.

Αυτό δεν συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα αλλά παντού οι κανόνες είναι οι ίδιοι. Οι εργάτες του οριζώνα και τα αφεντικά τους -μόνο που εδώ τώρα οι εργάτες έχουν ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι, μία τηλεόραση, και νομίζουν ότι είναι αφεντικά. Η αλήθεια όμως είναι ότι αυτό είναι απλά μία ψευδαίσθηση. Πρέπει να αγωνίζεσαι πολύ σκληρά καθημερινά για να μπορείς να περπατήσεις την ζωή σου.

Σιγά- σιγά θα καταλάβουμε όλοι ότι αυτό μπορεί να γίνει αν υπάρξει θέληση, ευλογία από τον Θεό και ένας πραγματικός Έλληνας γεμάτος όνειρα, αγάπη, ευαισθησία και στοργή για αυτούς που κυβερνά.

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%