Στέλιος Νικολαΐδης

Ένα μωρό ρώτησε τον Θεό…

today11 Νοεμβρίου, 2020

Background
share close

«Μου λένε πως θα με στείλεις στην Γη αύριο, αλλά πώς υποτίθεται πως θα ζήσω εκεί, που είμαι τόσο μικρό και αβοήθητο;»

«Ο φύλακας άγγελός σου θα είναι εκεί να σε περιμένει και θα σε προσέχει!»

Το παιδί ξαναρώτησε, «Πες μου όμως, εδώ στον παράδεισο για να είμαι ευτυχισμένο, δεν έχω παρά μόνο να τραγουδώ και να γελώ!»

Ο Θεός είπε, «Ο φύλακας άγγελός σου θα τραγουδά και θα γελά για σένα. Και θα νιώθεις την αγάπη του και θα είσαι πολύ χαρούμενο!»

Το παιδί όμως ξαναρώτησε, «Και πως θα καταλαβαίνω τί μου λένε οι άνθρωποι όταν μου μιλούν, αν δε ξέρω την γλώσσα;»

Ο Θεός είπε, «Ο φύλακας άγγελός σου θα σου πει τις πιο όμορφες και γλυκιές λέξεις που θα ακούσεις ποτέ, και με πολύ υπομονή και φροντίδα ο άγγελός σου θα σου διδάξει πώς να μιλάς!»

«Και ποιος θα με προστατεύει;»

Ο Θεός είπε, «Ο φύλακας άγγελός σου θα σε προστατέψει ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να δώσει την ίδια του την ζωή!»

Όταν ήρθε η στιγμή ν’ αφήσει τον Παράδεισο, το παιδί ρώτησε με βιασύνη: «Θεέ μου, εφόσον είναι να φύγω τώρα, πες μου σε παρακαλώ το όνομα του αγγέλου μου!» «Απλά θα την φωνάζεις, ΜΑΜΑ!»

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Δες, αν κάνεις ακριβώς εκείνα τα πράγματα τα οποία οι άνθρωποι περιμένουν από σένα, θα εγκλωβιστείς σε κατάσταση σκλαβιάς!

Δες, δεν είναι οι σκέψεις το πρόβλημα, αλλά η σχέση μας μ’ αυτές! Ο νους προσκολλάται με επιμονή στην αιτιολόγηση των κακών συναισθημάτων μας. Όταν μια εξήγηση δεν καταφέρνει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα, το μυαλό σου ψάχνει κάποια άλλη. Αν η σκέψη «είμαι δυστυχισμένος επειδή παντρεύτηκα λάθος άνθρωπο» δεν βοηθάει, δοκιμάζεις κάποια άλλη: «είμαι δυστυχισμένος επειδή έζησα φριχτά ως παιδί!» Το μυαλό σου θα αναζητά ασταμάτητα την σωστή […]

today11 Νοεμβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%