Στέλιος Νικολαΐδης

Ενδυνάμωση και καθαρισμός του ενεργειακού μας πεδίου

today18 Ιουνίου, 2021 1 5

Background
share close

Κάθε ζωντανό πλάσμα περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο, το οποίο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και όλα τα συναισθανόμενα όντα. Η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει πως τα πάντα είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει τη δική του ενεργειακή σφραγίδα. Ζούμε μέσα σε ένα ωκεανό ενέργειας, ένα ολογραφικό κόσμο στον οποίο υπάρχουμε όλοι και όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η επιστημονική απόδειξη βοηθά αρκετούς στην κατανόηση πως ο καθένας μας επηρεάζει το περιβάλλον του και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του.

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βεβαρυμένα ενεργειακά πεδία όπως για παράδειγμα αυτό του εργασιακού χώρου, της περιοχής που κατοικούμε, ίσως της οικίας όπου μένουμε ή ακόμη και με άλλους ανθρώπους που σκέφτονται ή δρουν με ένα αρνητικό τρόπο. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μπορούν να βαρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο και μειώνουν τις αντιστάσεις μας δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς.

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση των ατόμων είναι ένα βασικό θέμα όχι μόνο στο πνευματικό μονοπάτι αλλά και ως ένας τρόπος πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών.

Αυτή την περίοδο εισρέουν στον πλανήτη μας πολύ υψηλές δονήσεις με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί πολύ γρήγορα. Επιπλέον καθώς περνάμε μέσα από την 4η διάσταση τώρα (για τη μετάβασή μας στην 5η) οι σκέψεις και τα συναισθήματα τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα. Έτσι βιώνουμε τις επιδράσεις τους πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια.

Προστασία της Αύρας:

ΠΡΟΣΕΥΧΗ !!!!

Δηλώνοντας καθημερινά ότι δέχεστε ΜΟΝΟ τις θετικότερες των ενεργειών γύρω σας και ότι αντανακλάτε κάθε αρνητική ενέργεια όπως ένας καθρέφτης, προγραμματίζετε το υποσυνείδητο σας να απορρίπτει ΚΑΘΕ μη συμβατή ενέργεια του περιβάλλοντος χώρου σας.

Κάποιοι άλλοι τρόποι προφύλαξης της αύρας σας είναι:

– Καθημερινή σωματική άσκηση

– Καθημερινός διαλογισμός

– Οραματισμός μίας πλήρους φωτεινής αύρας.

– Αποφυγή οπτικής ή σωματικής επαφής με αρνητικούς ανθρώπους

– Αποφυγή ανθρώπων που μιλάνε δυνατά ή είναι φορτισμένοι συναισθηματικά

Τέλος….

1) Κοιταχτείτε στον καθρέφτη (μέσα στα μάτια σας)

2) Χαμογελάστε για αυτό που βλέπετε

3) Και δηλώστε τρεις φορές δυνατά: “ΣΕ ΑΓΑΠΩ”

Συντάκτης: Μαρία Παπαϊωάννου

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%