Στέλιος Νικολαΐδης

Ενδυνάμωση και καθαρισμός του ενεργειακού μας πεδίου

today12 Δεκεμβρίου, 2020

Background
share close

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες

Κάθε ζωντανό πλάσμα περιβάλλεται από το δικό του ενεργειακό πεδίο, το οποίο αλληλεπιδρά με το περιβάλλον και όλα τα συναισθανόμενα όντα. Η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει πως τα πάντα είναι ενέργεια και το κάθε τι έχει την δική του ενεργειακή σφραγίδα. Ζούμε μέσα σε ένα ωκεανό ενέργειας, ένα ολογραφικό κόσμο στον οποίο υπάρχουμε όλοι και όλα συνδέονται μεταξύ τους. Η επιστημονική απόδειξη βοηθά αρκετούς στην κατανόηση πως ο καθένας μας επηρεάζει το περιβάλλον του και οτιδήποτε βρίσκεται γύρω του.

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με διάφορα βεβαρυμένα ενεργειακά πεδία όπως για παράδειγμα αυτό του εργασιακού χώρου, της περιοχής που κατοικούμε, ίσως της οικίας όπου μένουμε ή ακόμη και με άλλους ανθρώπους που σκέφτονται ή δρουν με ένα αρνητικό τρόπο. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που μπορούν να βαρύνουν το ενεργειακό μας πεδίο και μειώνουν τις αντιστάσεις μας δίνοντας χώρο στους χαμηλούς κραδασμούς.

Η προστασία από τις αρνητικές ενέργειες και η ενδυνάμωση των ατόμων είναι ένα βασικό θέμα όχι μόνο στο πνευματικό μονοπάτι αλλά και ως ένας τρόπος πρόληψης για την προστασία των προσωπικών μας ενεργειών.

Αυτή την περίοδο εισρέουν στον πλανήτη μας πολύ υψηλές δονήσεις με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι χαμηλοί κραδασμοί πολύ γρήγορα. Επιπλέον καθώς περνάμε μέσα από την 4η διάσταση τώρα (για την μετάβασή μας στην 5η) οι σκέψεις και τα συναισθήματα τείνουν να υλοποιούνται πιο άμεσα. Έτσι βιώνουμε τις επιδράσεις τους πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι στα προηγούμενα χρόνια.

Προστασία της Αύρας

Δηλώνοντας καθημερινά ότι δέχεστε ΜΟΝΟ τις θετικότερες των ενεργειών γύρω σας και ότι αντανακλάτε κάθε αρνητική ενέργεια όπως ένας καθρέφτης, προγραμματίζετε το υποσυνείδητο σας να απορρίπτει ΚΑΘΕ μη συμβατή ενέργεια του περιβάλλοντος χώρου σας.

Κάποιοι άλλοι τρόποι προφύλαξης της αύρας σας είναι:

– Καθημερινή σωματική άσκηση

– Καθημερινή επίκληση του αγγέλου προστάτη και αίσθηση της παρουσίας και του φωτός του!

– Οραματισμός μίας πλήρους φωτεινής αύρας.

– Αποφυγή οπτικής ή σωματικής επαφής με αρνητικούς ανθρώπους

– Αποφυγή ανθρώπων που μιλάνε δυνατά ή είναι φορτισμένοι συναισθηματικά

Τέλος….

1) Κοιταχτείτε στον καθρέφτη (μέσα στα μάτια σας)

2) Χαμογελάστε για αυτό που βλέπετε

3) Και δηλώστε τρεις φορές δυνατά: “ΣΕ ΑΓΑΠΩ!”

Η αύρα αποδυναμώνεται από:

– Θόρυβο

– Αρνητικές σκέψεις

– Άγχος

– Κακή διατροφή

– Υπερβολική κούραση

– Κατανάλωση “βαριών” ενεργειακά τροφών

– Έλλειψη φυσικής άσκησης

– Έλλειψη καθαρού αέρα

– Τοξικές ουσίες (αλκοόλ, ναρκωτικά κτλ.)

– Επαφή με αρνητικούς ανθρώπους ή “ενεργειακά ζόμπι”

– Sex χωρίς συναισθήματα

Η αύρα ενδυναμώνεται από:

– Θετικές σκέψεις

– Φυσική άσκηση

– Επαφή με τη φύση και τα ζώα

– Διαλογισμό

– Περπάτημα με γυμνά πόδια στο γκαζόν, την παραλία κτλ. (γείωση)

-Κοίταγμα στον ήλιο (λίγο μετά την ανατολή και λίγο πριν την δύση)

– Ξεκούραση (ύπνο)

-Κατανάλωση τροφών πλούσιες σε φως και νερό (φρούτα, λαχανικά)

– Ευχάριστη μουσική

– Χρώματα που μας ταιριάζουν

– Επαφή με θετικούς ανθρώπους

– Sex με συναισθήματα

ΨΥΧΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η βασική τεχνική προστασίας όλων των σοβαρών παραδόσεων είναι να οραματίζεσαι τον εαυτό σου σε λευκό φως, απαλό, λαμπερό, ακτινοβόλο.

Ακόμα καλύτερα αν σε φωτίζει-φορτίζει, μια Θεϊκή Συμπαντική ακτίνα λευκού φωτός από τον ουρανό.

Αν όμως αισθάνεσαι σωματική ή συναισθηματική ένταση καλύτερα να χρησιμοποιήσεις λευκογάλαζο φως που χαλαρώνει και οι ιδιότητες της ενέργειας του είναι: αγάπη, χαρά, δύναμη, γαλήνη.

Βοηθάει μια απλή, λιγόλογη, από την καρδιά προσευχή προς τον Θεό του αληθινού σύμπαντος.

Κάποιες άλλες δυνατές τεχνικές είναι για προχωρημένους είτε στον οραματισμό είτε στο καθάρισμα της μαυρίλας του υποσυνειδήτου τους.

Μια απαραίτητη δικλείδα ασφαλείας για το οτιδήποτε, είναι να ζητάς προκαταβολικά την ευλογία, την βοήθεια, την προστασία του Θεού!

Για να γίνει κάτι ακόμα καλύτερο πες: «Για το μεγαλύτερο καλό το δικό μου και όλων των εμπλεκομένων στην διαδικασία: Γεννηθήτω το θέλημα Σου! Με αβλάβεια των πάντων και κοσμική αρμονία!»

ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Η ασπίδα προστασίας είναι ένα ενεργειακό κουκούλι το οποίο μας προστατεύει από κάθε είδους εισροές αρνητικών ενεργειών μέσα στην αύρα μας.

Πριν επιχειρήσουμε να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας για μάς ή για τους αγαπημένους μας, είναι πολύ σημαντικό να «καθαριστούμε» ενεργειακά. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε είτε με ένα διαλογισμό κάθαρσης ή μέσω ενός εξαγνιστικού λουτρού. Το τρεχούμενο νερό είναι φορέας εξαγνισμού. Μπορείτε επίσης να γεμίσετε νερό την μπανιέρα σας και να προσθέσετε αλάτι θαλασσινό σε κρυστάλλους και σόδα μαζί. Οτιδήποτε από τα παραπάνω και αν επιλέξετε πρέπει να έχετε συνειδητή πρόθεση τον καθαρισμό σας. Ακόμα και απλό μπάνιο να κάνετε όταν έχετε πρόθεση τον καθαρισμό των «σωμάτων» σας τότε αυτό να ξέρετε ότι συμβαίνει.

Αφού λοιπόν έχετε κάνει τον καθαρισμό σας σκεφτείτε τι χρώμα και τι σχήμα θα έχει η ασπίδα σας. Από τα πιο συνηθισμένα σχήματα που επιλέγουν οι περισσότεροι είναι το ωοειδές ή της σφαίρας. Όσο αναφορά το χρώμα θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε ένα φωτεινό χρώμα. Για άτομα υπερευαίσθητα στις ενέργειες καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν πάνω από ένα χρώμα. Σε αυτήν την περίπτωση πολύ καλό είναι το πρώτο στρώμα να είναι λευκό, το δεύτερο πράσινο και ένα τρίτο βιολετί που θα σφραγίζει την αύρα.

Καθίστε αναπαυτικά σε καρέκλα με τα πέλματα σας να ακουμπάνε στο έδαφος, σε στάση διαλογισμού. Κλείστε τα μάτια σας πάρτε βαθιές αναπνοές και χαλαρώστε το σώμα σας. Μόλις νοιώσετε ήρεμοι και χαλαροί οραματιστείτε μια λευκή μπάλα φωτός να κατεβαίνει από τον ουρανό και να διαχέεται γύρω από το σώμα σας δημιουργώντας το σχήμα της ασπίδας που έχετε επιλέξει. Δείτε την ασπίδα σας ξανά και καθαρά, δυναμώστε την έτσι ώστε η εικόνα που θα δημιουργήσετε να είναι καθαρή, και διαυγής.

Η ασπίδα σας δημιουργεί στα πεδία σας απόλυτη προστασία είναι αδιαπέραστη και οτιδήποτε προσκρούει επάνω της εξοστρακίζεται στο σύμπαν. Σας γεμίζει ενέργεια, φως, ζωή, σας κάνει δυνατούς και ενισχύει θεραπευτικά όλα τα σώματα σας. Επιτρέπει να εισρέουν θεραπευτικές, εξαγνιστικές, ζωογονητικές ενέργειες και απαγορεύει οτιδήποτε αρνητικό. Σιγά – σιγά πάρτε βαθιές αναπνοές, νιώστε το σώμα σας και ανοίξτε τα μάτια σας.

Τώρα έχετε δημιουργήσει την ατομική σας ασπίδα προστασίας.

Δυναμώνετε την ασπίδα σας κάθε μέρα με την άσκηση αυτή για 21 έως 40 μέρες κατόπιν κάντε την άσκηση μια φορά την εβδομάδα ώστε να την θεωρείτε αναπόσπαστο μέρος του εαυτού σας. Αργότερα μπορείτε να επαναλαμβάνετε την άσκηση μια φορά το μήνα.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Cinema - TV

Dune director blasts AT&T and Warner Bros. for ‘hijacking’ films

Denis Villeneuve’s Dune is going to be coming to HBO Max on the same date as its theater release, and the director is not happy. He’s written an article for Variety blasting Warner Brothers and AT&T, saying that the the move to release movies on streaming on the same day as in theaters is “a desperate attempt to grab the audience’s attention.” “With this decision AT&T has hijacked one of the most respectable and important studios in […]

today11 Δεκεμβρίου, 2020


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%