Στέλιος Νικολαΐδης

Επτά είναι τα είδη της χαράς με κορυφή την χαρούμενη χαρά και τελευταία την χαρά του φθόνου!

today19 Νοεμβρίου, 2020

Background
share close

Χρειάζεται άσκηση για να φτάσεις την χαρούμενη χαρά, δεν είναι κάτι απλό! Το μαθαίνεις, είναι τρόπος ζωής το πώς θα το βρεις!

Αν για κάτι πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι, είναι που έχουμε μάθει να προστατεύουμε τους ανθρώπους που νοιάζομαστε και είναι γύρω μας ακόμα και από εμάς τους ίδιους!

Όλοι θέλουμε μια καλημέρα, ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά παιδική και έναν καφέ! Και όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά! Απλά πράγματα!

Αφήστε τα “τέλεια” και κρατήστε τα αληθινά και τα χαρούμενα! Αυτά έχουν και μια ελπίδα κάποια στιγμή να γίνουν τέλεια!

Τι κάνεις τώρα; Στείλε ένα γράμμα στον Αι Βασίλη! Σοβαρά το λέω!

Να έχετε χαρά και Χριστούγεννα κάθε μέρα! Γιατί κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα!!!

Κάποιος θα μπει εκεί που αγοράζεις έναν καφέ ή μια τυρόπιτα και θα ζητήσει αλλά δεν θα του δώσουν! Αν όμως εσύ αφήσεις πέντε ευρώ στον προϊστάμενο του μαγαζιού, θα του δώσει!!! Και έτσι τώρα τα Χριστούγεννα θα κάνεις κάτι εύκολα και γρήγορα για όλους!!! Απλά σκέψου το!!!

Η ζωή αλλάζει αλλά δεν χάνεται! Η ελπίδα σβήνει, αλλά ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει! Η αλήθεια καλύπτεται αλλά και πάλι λάμπει! Ο Θεός είναι ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ !!!

Πες απλά ΝΑΙ!!! Κάθε μέρα είναι Χριστούγεννα!!! Πες απλά ΝΑΙ!!!

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ, ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ, Ο ΝΕΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΑΓΙΚΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!

Μια τέλεια αγάπη! Ένας μοναδικός δρόμος προς την ζωή! Ένα θαύμα μόνο για σένα! Το ίδιο το βλέμμα του αόρατου Θεού που σε κοιτά χωρίς να το γνωρίζεις!!! Το φαινομενικά ανθρώπινο και ατελές, με την κρυμμένη τελειότητα της ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ! Τέσσερα γράμματα που λένε τα πάντα: ΜΑΝΑ!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%